FB pixel TP pixel
Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně © Disney Plus

Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně

Herec Jeremy Renner pokračuje v úspěšné léčbě poté, co byl v lednu letošního roku stržen a následně přejet sněžným pluhem. Nové video z posilovny ukazuje, jak dobře rekonvalescence probíhá, herec navíc popsal, že se po zásazích doktorů cítí jako plechový muž.

15. 5. 2023 16:20 | Filmové novinky

Americký herec Jeremy Renner (Avengers, Wind River) oslavil začátek letošního roku v nemocnici. 1. ledna měl totiž vážnou nehodu, při které si zlomil více jak třicet kostí, natrhl plíce a prorazil játra. Herec měl strach, že sněhová rolba přejede jeho synovce Alexe, a tak se naklonil z její kabiny a vypadl ven. Když se snažil dostat zpět, pásy rolby jej strhly a herec spadl přímo před rolbu, která jej přejela. Na pomoc herci přispěchali sousedé, kteří jej našli v kaluži krve a zavolali mu pomoc.

Rennerův stav se výrazně zlepšuje

Renner se poprvé od nehody objevil na veřejnosti minulý měsíc na slavnostní premiéře nového seriálu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Ve stejnou dobu se také objevil v pořadu Jimmy Kimmel Live! a rozhovoru s Diane Sawyer v rámci speciálu televizní stanice ABC News s názvem Příběh teroru, přežití a triumfu, kde blíže popsal událost, která ho mohla stát život. Renner se s odstupem času vyjádřil k nehodě poměrně detailně. Mimo jiné uvedl, že nejvíce lituje, že rodině způsobil tolik bolesti.

Začátkem května pak sdílel na svém instagramovém účtu video, ve kterém cvičí svou poraněnou nohu v rámci snahy vrátit se do běžného života. K videu herec napsal: „Rozhodl jsem se, že překonám bolest na úkor pokroku, a tak jsem vzal své nové díly na malou testovací jízdu.“ Renner tím naráží na titanové tyče a šrouby, kterými mu lékaři spravili nejen zlomená žebra, ale také nohy a obličej. Herec uvedl, že se momentálně cítí jako plechový muž, který potřebuje olej pro své nové součástky. Na sociálních sítích se ale za svou otevřenost a přístup k rekonvalescenci těší obrovské podpoře, když mu pevné zdraví přejí nejen herečtí kolegové, ale také spousta věrných fanoušků. Léčba každopádně probíhá velice dobře a herec činí vzhledem k okolnostem velké pokroky. Ostatně v lednu mu podle zpráv hrozila dokonce amputace zasažených končetin, nyní se ale zdá, že návrat k filmovým rolím není zase tak moc daleko.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
15.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Další ze seriálů Netflixu nepřežil první řadu. Streamovací gigant se rozhodl ukončit mysteriózní krimi Lockwood a spol., které přes slušné hodnocení nepřitáhlo dostatečný počet diváků k obrazovkám.

Překvapení roku: The Rock se vrací do Rychle a zběsile a jedenáctý film ságu neukončí
Překvapení roku: The Rock se vrací do Rychle a zběsile a jedenáctý film ságu neukončí
14.05.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Zdá se, že rodina bude ve velkém finále skutečně kompletní. Dwayne Johnson alias The Rock se totiž znovu objeví v Rychle a zběsile, i když už roky válčí s Vinem Dieselem, se kterým si na place předchozích filmů moc nesedl. Samotný Diesel pak překvapil oznámením, že jedenáctý film nemusí být poslední.

Nový Superman odhalen? Náhradu Henryho Cavilla jste viděli na Netflixu
Nový Superman odhalen? Náhradu Henryho Cavilla jste viděli na Netflixu
14.05.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Chystaný snímek Superman: Legacy se má začít natáčet sice až v příštím roce, proces obsazování stěžejních rolí ve filmu režiséra Jamese Gunna však jede na plné obrátky. Magazín The Hollywood Reporter nyní přinesl informace o tom, kdo má ztvárnit Kal-Ela i jeho nemesis.

Nejlepší Spider-Man se vrací v bombastickém traileru se stovkami superhrdinů
Nejlepší Spider-Man se vrací v bombastickém traileru se stovkami superhrdinů
14.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Miles Morales se vrací ve svém druhém filmu a již za 14 dní se pokusí potvrdit renomé nejlepšího spider-manovského filmu všech dob, který si vydobyl snímek Spider-Man: Paralelní světy. Pokračování má být větší, akčnější, emocionálnější a mnohem narvanější různorodými hrdiny s pavoučími superschopnostmi.