FB pixel TP pixel
Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda! © Warner Bros.

Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!

Robert Pattinson a Zoë Kravitz se představují v pravděpodobně posledním traileru na jeden z nejočekávanějších snímků příštího roku. Je vidět, že Bruce Wayne bude mít tentokráte plné ruce práce nejen s přesvědčováním gothamské policie, že je spojenec, ale také s Riddlerem a krásnou Catwoman.

Filmové novinky

Zatímco v předcházejících trailerech jsme viděli Bruce Waynea primárně v netopýří masce, současná poslední upoutávka nám jej ukazuje i v civilní podobě. Vůbec poprvé zavítáme i do Netopýří jeskyně, kde Bruceovi domlouvá i samotný Alfred Pennyworth. Vidíme rovněž vztah Batmana s gothamskou policií, s jejímž detektivem Gordonem sice netopýří hrdina spolupracuje, vrchní komisař Savage ale tyto metody neschvaluje. Hlavním tématem celého traileru je ale vztah Bruce se Selinou Kyle. Selina je evidentně teprve na začátku své úspěšné kariéry, i tak ale vidíme, že se rýsuje spojenectví Netopýra a Kočky.

V novém Batmanovi si hlavní roli střihne Robert Pattinson, netopýrovy pomocníky Jima Gordona a Alfreda Pennywortha pak ztvární Jeffrey Wright a Andy Serkis. V dalších rolích se představí Zoë Kravitz, Peter Sarsgaard, Paul Dano nebo Colin Farrell. Snímek debutuje v tuzemských kinech 3. března, na americkém HBO Max pak podle nejnovějších informací dorazí už 19. dubna.

 3 327 zobrazení   420 se líbí
Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
27.12.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Před rokem dorazil na Netflix jeden z největších seriálových hitů vůbec. Alternativně historická romance Bridgertonovi lámala jeden rekord za druhým a vysloužila si pokračování i spin-off. A datum premiéry druhé řady nám nyní oznámili sami herci.

Dokáže Spider-Man najít poklad? Nový trailer Uncharted láká na spoustu akce
Dokáže Spider-Man najít poklad? Nový trailer Uncharted láká na spoustu akce
24.12.2021 12:30:00 | Filmové novinky

Málokdo má tak dobře rozjetou kariéru jako Tom Holland. Představitel Spider-Mana se už brzy ukáže jako lovec pokladů Nathan Drake a nový trailer herního hitu Uncharted se rozhodně nedrží při zdi.

Filmový hit o Karlu Gottovi míří na Netflix v rekordním čase
Filmový hit o Karlu Gottovi míří na Netflix v rekordním čase
23.12.2021 12:30:00 | Filmové novinky

Netflix se s tím nepáře a po českých kinohitech Matky či Gump - pes, který naučil lidi žít, přivede další snímek z temných sálů rovnou do svého katalogu v neuvěřitelně krátké době.

První trailer Doctora Strange 2 je tady a přináší vesmír plný šílenství
První trailer Doctora Strange 2 je tady a přináší vesmír plný šílenství
22.12.2021 18:45:00 | Filmové novinky

Konec čekání! Pokud jste chtěli vidět oficiální verzi jedné z potitulkových sekvencí nového Spider-Mana, přišel váš čas. Doctor Strange ve druhé sólovce nabídne svou zvrácenou verzi.