FB pixel TP pixel
Postapokalyptické sci-fi Netflixu se loučí skvělým trailerem. Slibuje válku o pozemský domov © Netflix

Postapokalyptické sci-fi Netflixu se loučí skvělým trailerem. Slibuje válku o pozemský domov

Streamovací obr Netflix vydal nejnovější a pravděpodobně skutečně poslední trailer na chystané finále seriálu Sladký domove. A tahle postapokalyptická sci-fi slibuje velkolepou bitvu o matičku Zemi, v níž budou stát na jedné straně lidé a na druhé monstra. Máme se na co těšit.

Filmové novinky

Netflix se chystá na závěr dalšího ze svých sci-fi seriálů, když v průběhu léta ukončí chválený a čím dál velkolepější projekt Sladký domove!, který svým zasazením mnohdy připomíná hodně extrémní verzi konkurenčního The Last of Us od HBO. Temná podívaná s monstry má naštěstí svůj závěr dlouhodobě plánovaný, a tak se diváci dočkají dokonale promyšleného zakončení. Nikoli předčasně ukončeného polotovaru, jak bývá na Netflixu častým problémem. Některé diváky může zaskočit rychlý nástup třetí a závěrečné řady. Vždyť druhá řada dorazila teprve loni po dlouhých 3 letech od premiéry té úvodní. Jenže Netflix nelenil a nechal tvůrce natočit třetí řadu společně s tou druhou. Díky tomu mohly nové epizody dorazit mnohem dříve.

Drsný seriál plný mutací se zaměřuje na psychologickou stránku probíhající katastrofy a zkoumá, jak lidé reagují pod tlakem nebo komu lze, či nelze v takto stresujících podmínkách věřit. Sladký domove! vznikl ještě před ohromujícím úspěchem fenoménu Hra na oliheň, ale i jemu se divácky dařilo. Byl dokonce prvním jihokorejským seriálem, který se dostal do americké Top 10 na Netflixu. Stejně jako v případě první a druhé série bychom se měli v případě třetí řady dočkat nových 10 epizod. Ty budou mít premiéru již 19. července a nejnovější upoutávka slibuje skutečně pompézní finále.

Zdroj: Netflix

Premiéra Stranger Things 5 je v nedohlednu. Každá epizoda je v podstatě filmem
Premiéra Stranger Things 5 je v nedohlednu. Každá epizoda je v podstatě filmem
04.07.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Showrunner seriálového hitu Stranger Things Ross Duffer potěšil své fanoušky zprávou o významném milníku produkce. Prostřednictvím Instagramu oznámil, že natáčení závěrečné řady dosáhlo poloviny. Na finální střet s Vecnou si ale ještě nějakou dobu počkáme.

Pohroma pro Kevina Costnera. Jeho životní projekt je propadák, ručil svým majetkem
Pohroma pro Kevina Costnera. Jeho životní projekt je propadák, ručil svým majetkem
03.07.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Kevin Costner je sice hereckou a režijní legendou, z hlediska producentství byl však vždycky spíš odvážlivcem než uváženým obchodníkem. A tak si na závěr kariéry nadělil po Vodním světě a Postmanovi další propadák. A tentokrát za něj ručil svým rančem.

Netflix ruší novou temnou fantasy od tvůrců Dark a nikdy ji neuvede. Dotočena je už dva roky
Netflix ruší novou temnou fantasy od tvůrců Dark a nikdy ji neuvede. Dotočena je už dva roky
03.07.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Netflix nedávno šokoval tvůrce fantasy projektu The Grimm Reality, který měl přenést slavné pohádky bratří Grimmů do moderního městského prostředí. Streamer totiž již natočený projekt zrušil a do svého katalogu jej nezařadí.

Epická bitva na úrovni filmů i nově odhalená stvůra. Seriálový Pán prstenů už nechce být pro smích
Epická bitva na úrovni filmů i nově odhalená stvůra. Seriálový Pán prstenů už nechce být pro smích
02.07.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Seriál Pán Prstenů: Prsteny moci sice svou druhou řadu představí až v poslední prázdninový den, už nyní však neuplyne den, abychom se něco nového nedozvěděli. Tvůrci slibují nejen grandiózní bitvy jako v původní trilogii, ale ukázali i novou nestvůru, kterou prý inspirovala jedna z postav seriálu Perníkový táta.