FB pixel TP pixel
Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor © TMDB

Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor

Legendární komiksový hrdina Bažináč se představuje v prvním plnohodnotném traileru na seriál Swamp Thing, který stanice DC Universe uvede už 31. května. V mrazivém bezejmenném traileru vidíme všechny hlavní představitele včetně samotného Iana Zieringa.

Filmové novinky

V prvním oficiálním traileru vidíme hlavní postavy, předně tedy Aleca Hollanda v podání Andyho Beana i jeho pozdější alter ego Bažináče, které ztvární Derek Mears, jehož zatím nejvíce proslavila role maskovaného zabijáka Jasona Voorhese. V dalších rolích se dočkáme i legendárního Stevea z Beverly Hills 90210, Iana Zieringa, coby Blue Devila, bývalé gothamské vládkyně Crystal Reed jako Abby Arcane a hlavně představitele nejrůznějších padouchů Kevina Duranda, jenž si střihne roli Jasona Woodruea, nebezpečného vědce, který později převezme identitu Floronic Mana. Roku 1998 si Woodruea v malém cameu zahrál další oblíbený padoušský herec John Glover, uvidíme tedy, jak se v kůži gothamského doktora povede Durandovi. Seriál uvede streamovací služba DC Universe už 31. května a na rozdíl od Doom Patrol a Titans nespadá Swamp Thing do nově vybudovaného sdíleného univerza. O produkci seriálu se každopádně stará James Wan (Aquaman, V zajetí démonů) a pilotní díl natočil Len Wiseman ( Underworld, Smrtonosná past 4.0). Čeká nás další seriálový hit?

Jelikož služba DC Universe není v České republice dostupná, je vysoká pravděpodobnost, že Bažináče se zpožděním uvede český Netflix, jako v případě seriálu Titans.

 334 zobrazení   29 se líbí
Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
24.04.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Druhý díl 8. řady Hry o trůny přinesl velmi zajímavé propojení seriálu s knihami, v které už možná řada čtenářů ani nedoufala. Když Podrick začal znenadání zpívat, ihned poznali, o jakou píseň jde a o kom pojednává. Avšak i ti nejvášnivější fanoušci od televizních obrazovek se nyní musí trochu dovzdělat.

Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
24.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Osmá série Hry o trůny je v plném proudu a minimálně do příchodu Avengers bude určovat popkulturní trendy. Nedávno jsme se rovněž dočkali prvního traileru na nové Star Wars, proto nás napadlo sestavit žebříček deseti jmen, jež se objevila v Západozemí i předaleké galaxii.

Bronn z Hry o trůny si střihne roli kovboje v Temné věži od Amazonu
Bronn z Hry o trůny si střihne roli kovboje v Temné věži od Amazonu
24.04.2019 | Filmové novinky

Většina z vás nepochybně zná jméno Jerome Flynn kvůli jeho hláškami překypující postavě Bronna z megahitu HBO Hra o trůny. Pokud se vám po něm už nyní stýská, nezoufejte, Amazon ho totiž ulovil pro svou seriálovou adaptaci knihy Stephena Kinga Temná věž.

Nový netflixovský seriál Bonding vás s humorem provede světem BDSM
Nový netflixovský seriál Bonding vás s humorem provede světem BDSM
23.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Od středy 24. dubna je na Netflixu k vidění nový původní komediální seriál Bonding, který zasvětí diváky do skrývaných sexuálních tajů newyorských obyvatel.