FB pixel TP pixel
Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače! © TMDB

Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače!

Do premiéry dlouho očekávaného fantasy zbývá už jen několik dní a Netflix se konečně vytasil s finálním trailerem, který má na sledování Zaklínače zlákat i poslední nevěřící. A prozrazuje se už téměř celý děj.

Filmové novinky 12. 12. 2019 16:00 | Filmové novinky

Jestli se o něco poslední trailer Zaklínače snaží, je to vytvoření pocitu velkoleposti. A upřímně řečeno, tady trailer poněkud selhává, neboť armáda Nilfgaardu zatím bůhvíjak děsivě nepůsobí a měřítko zasmrádá televizní digitálností natolik, až by jeden začal očekávat, že Zaklínač bude výrazně komornější, než se snaží tvářit. A vlastně by nám to ani nevadilo. Ostatně knižní série není o žádné velkoleposti, ale o dobře vystavěných postavách a hlavně o Geraltových střetech s monstry ze světa lidí i nadpřirozena, takže pokusy o Pána prstenů si může Netflix zatím klidně nechat od cesty. Fanoušky každopádně potěší, že již byla odhalena v podstatě celá zápletka a pojede se podle osvědčených kolejí, kdy Ciri bude pátrat po Geraltovi, Geralt po Ciri, jíž musí ochránit, přičemž se seznámí i se svou femme fatale Yennefer a bude brázdit svět na hřbetě milované Klepny. A v závěru traileru nechybí ani vtípek s kumpánem Marigoldem. To abyste si nemysleli, že bude Zaklínač stoprocentně vážný. Tak co? Těšíte se?

 348 zobrazení   21 se líbí
Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
11.12.2019 | Filmové novinky

Jen tři týdny po spuštění streamingové služby Disney Plus se její nejočekávanější seriál The Mandalorian stal nejen nejsledovanějším seriálem v USA, ale také nejžádanějším napříč celým světem. Seriál je podle Parrot Analytics nejvyhledávanější napříč všemi platformami a překonal veškerou konkurenci.

Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
09.12.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Nebýt Netflixu, neměli bychom na co koukat a kritici dávat do nominací. Alespoň takový je výstup z nominací na Zlaté glóby, kde velmi silně rezonuje Netflix hned s několika tituly. Zaujaly filmy Irčan, Manželská historie i Dva papežové. A ani v seriálech se Netflix neztratil.

Zaklínač měl být původně jen filmem. Jak by se lišil od seriálu?
Zaklínač měl být původně jen filmem. Jak by se lišil od seriálu?
29.11.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry netflixovského Zaklínače zbývá necelý měsíc, a tak pomalu startuje PR kolečko okolo očekávaného projektu, jenž má být pro streamovací službu její vlastní Hrou o trůny.

Nejen Zaklínač: Netflix představil na tituly bohatou prosincovou nabídku
Nejen Zaklínač: Netflix představil na tituly bohatou prosincovou nabídku
25.11.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby se v prosinci hodlají rvát o divácké bulvy opravdu vehementně. Zatímco HBO vsadilo na celou ságu Harryho Pottera, Avengery, anebo závěrečné díly Jeho temných esencí či Watchmen, Netflix vyrukuje s novým akčním flákem Michaela Baye, anebo očekávaným Zaklínačem.