FB pixel TP pixel
Bude Armáda mrtvých 2? Snyder už ví, jak bude pokračování vypadat © TMDB

Bude Armáda mrtvých 2? Snyder už ví, jak bude pokračování vypadat

Kromě právě odvysílané zombie řežby Armáda mrtvých dorazí zanedlouho na Netflix dva prequely, které toto univerzum dále rozšíří. Dočkáme se ale i přímého filmového pokračování?

Filmové novinky

Protože to vypadá, že u Warnerů nemají zájem pokračovat na rozšiřování filmového DC univerza v podání Zacka Snydera, nabízí se otázka, do jakého dalšího projektu se režisér vrhne. A poněvadž Armáda mrtvých vykazuje na Netflixu velký divácký úspěch, mnoho fanoušků by určitě uvítalo další pokračování či rovnou vytvoření celé nové série. Když Netflix Snyderovi odklepl samotný velkolepý zombie biják, dal zelenou i prequelovému filmu Army of Thieves, který se točí kolem prolamovače trezorů Ludwiga Dietera, kterého v Armádě mrtvých ztělesnil Matthias Schweighöfer. Ten si tuto roli zopakuje a navíc snímek povede i z pozice režiséra, Shay Hatten (John Wick 3) k němu napsal scénář a Snyderovic duo (Zackova manželka je producentka) na něj dohlíží z producentské pozice. Snímek se odehrává v rané fázi zombie epidemie a měl by mít atmosféru podobnou heistu Loupež po italsku. Vedle něj vzniká i šestidílný anime seriál s názvem Army of the Dead: Lost Vegas. Oba projekty by se na Netflixu měly objevit ještě letos. Nyní je ale na stole otázka, jestli přibydou i přímá pokračování Armády a jestli by měl Zack Snyder zájem je točit.

Bude Armáda mrtvých 2? Snyder už ví, jak bude pokračování vypadat © TMDB

A aktivní režisér se již stihl vyjádřit, že nápadů na pokračování má víc než dost. Dokonce má docela jasnou představu, jak by Armáda mrtvých 2 měla vypadat, a doufá, že se bude moct vrátit a tento příběh natočit. Sám Snyder prozradil, že se spoluscénáristou Shayem Hattenem „...přesně víme, jak bude příběh pokračovat," dodal, „a je to šílené." Připomeňme (následují spoilery), že Vanderohe (Omari Hardwick) přežil jaderný výbuch, který zničil Las Vegas, a sebral dost peněz na to, aby si mohl stopnout soukromé letadlo do Mexiko City. Na palubě letadla se však začne cítit poněkud nesvůj, aby posléze na svém těle objevil skvrnu od kousnutí. Což by měla být pro Snydera startovní čára pro případné rozjetí další zombie apokalypsy.

 1 329 zobrazení   414 se líbí
Cobra Kai potvrzuje 4. řadu prvním trailerem. A hned s návratem legendy!
Cobra Kai potvrzuje 4. řadu prvním trailerem. A hned s návratem legendy!
27.05.2021 17:45:00 | Filmové novinky

Čtvrtá řada Cobra Kai by měla do pár měsíců dorazit na Netflix, a tak streamovací služba láká na nové přírůstky do sbírky karatistů. A tentokrát se vrátí legendární padouch, kterého naznačila již třetí řada.

Her o trůny bude hromada. HBO rozjíždí přípravu dalšího seriálu
Her o trůny bude hromada. HBO rozjíždí přípravu dalšího seriálu
27.05.2021 13:30:00 | Filmové novinky

Hry o trůny není nikdy dost, řeklo si vedení HBO, a tak nás brzy čeká řada nových příběhů ze Západozemí. Rod draka se nyní natáčí, přípravy na dalších seriál jsou ale v plném proudu.

Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku
Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku
25.05.2021 18:50:00 | Filmové novinky

Režisér geniálních komedií a akční šlupky Baby Driver přichází s retro hororem, ve kterém hlavní roli ztvárnila hvězda Dámského gambitu Anya Taylor-Joy. A soudě dle traileru nás čeká pořádně stylová a drásavá podívaná.

Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
25.05.2021 12:45:00 | Filmové novinky

Při sledování akčního zombie nářezu Armáda mrtvých od Zacka Snydera zakusilo mnoho diváků nepříjemnou zkušenost. Pozornost jim při koukání odváděly mrtvé pixely na obrazovce.