FB pixel TP pixel
Byl jednou jeden... život: Legendární seriál je konečně online s dabingem © Canal+

Byl jednou jeden... život: Legendární seriál je konečně online s dabingem

Fenomenální francouzský seriál, který učí děti poznávat lidské tělo, je konečně opět dostupný online s dabingem. Nenechte si ho ujít.

Filmové novinky

Neexistuje mnoho slavnějších seriálů, na kterých odrostly celé generace diváků, než ty ze série Byl jednou jeden..., které nás naučily poznávat fungování lidského těla, vzdělávaly nás v historii i nejslavnějších vynálezech. Bohužel však tyto slavné francouzské tituly pro malé i velké diváky nejsou v Česku prakticky vůbec dostupné. A když už je nabízel ke zhlédnutí například Netflix, chyběl v podstatě nutný český dabing, bez kterého sledování (pro nostalgiky i nové diváky) zkrátka není „úplně ono“. Nyní ale přichází pozitivní zprávy.

Animovaný seriál Byl jednou jeden... život totiž začala znovu vysílat Česká televize v rámci svých pořadů pro děti, a samozřejmě spolu s právy na uvádění v televizi zajistila práva i na catch-upy, jež jsou uváděny online. Všech 26 epizod úžasného seriálu, z něhož si všichni pamatujeme putování červených krvinek a promyšlené fungování naší nervové soustavy, tak postupně přibývá na iVysílání, přičemž aktuálně je dostupných 12 dílů. Samozřejmě i s českým dabingem.

Chystá se i hra

Již v loňském roce se pak objevily informace o vznikající videohře Once Upon a Time... Life: Origins, která chce na seriál a jeho edukativnost navázat tím, že ji spojí s hladkým gameplayem po vzoru her českého studia Amanita Design. Mělo by jít o singleplayerovou hru, jež ale bude podporovat kooperaci více hráčů, aby ideálně rodič mohl spolupracovat s dítětem. Na titulu pracuje polský tým Gambit Games Studio a uvedení je dlouhodobě plánované na letošní rok. K náhledu je i několik screenshotů.

Zdroj: iVysílání / GamePressure / IMDb

 175 zobrazení   110 se líbí
Strážci galaxie 3 konečně míří na Disney+. Datum premiéry potvrzuje smutný trend
Strážci galaxie 3 konečně míří na Disney+. Datum premiéry potvrzuje smutný trend
18.07.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Je to tady, Marvel konečně prozradil datum uvedení třetího dílu Strážců galaxie na Disney+. Změna distribuční strategie prodlužující dobu mezi kinopremiérou a startem na Disney+ je tak definitivně potvrzena.

Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem
Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem
17.07.2023 19:25:00 | Filmové novinky

Zombie filmy a seriály si na Netflixu získaly nemalou oblibu, a tak není divu, že streamer sází i na novinku, v níž jsou zombie nadějí na nalezení nového smyslu života. V adaptaci japonské mangy se setkáme nejen s armádou nemrtvých, ale i zombie žralokem. Trailer slibuje velkou zábavu.

Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
17.07.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Režisér Gareth Edwards ohromil unikátní Godzillou i snímkem Rogue One ze série Star Wars. Nyní se chystá pojmout po svém téma boje s umělou inteligencí, když nás zavede do post-apokalyptické společnosti, kde se lidstvo musí vypořádat s armádou robotů a jejich vedením.

Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
17.07.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Po vypuknutí hollywoodské herecké stávky se na sociálních sítích vyrojilo mnoho polopravd a mýtů o bohatých a chamtivých hercích. Mnoho z nich se proto rozhodlo prozradit, jaké odměny za účinkování v populárních filmech a seriálech dostali. A je to poměrně šokující čtení.