FB pixel TP pixel
Carnival Row: Steampunková detektivka s Legolasem láká na romanci a utrpení © TMDB

Carnival Row: Steampunková detektivka s Legolasem láká na romanci a utrpení

Již za měsíc se na obrazovkách streamovací služby Amazon Prime objeví dlouho očekávaná seriálová novinka Carnival Row, v níž se Orlando Bloom a Cara Delevingne ocitnou v temném světě steampunkové fantasy, kde lidé mučí pohádkové bytosti.

Filmové novinky

Philo (Orlando Bloom) je člověk a Vignette (Cara Delevingne) je víla. Přesto je dal osud dohromady a mezi rozličnými bytostmi vzniklo pevné pouto, které bylo rozděleno poválečnou nenávistí vůči pohádkovým bytostem. Philo se však se situací nehodlá smířit a uprostřed krutého světa, jenž zachází s fauny, vílami a dalšími obyvateli světa jako s havětí, se snaží pomáhat svými detektivními schopnostmi. Dokáží k sobě obě postavy najít znovu cestu a napravit svět, jenž je metaforou uprchlické krize? To zjistíme již 30. srpna na Amazonu Prime, kde bude mít Carnival Row svou exkluzivní premiéru. Na seriál lákají dvě nové ukázky, které streampunkový svět představují z pohledu obou hlavních postav, které ho vnímají po svém a přitom podobně. Podle zákulisních informací je Amazon z Carnival Row doslova nadšený a předběžně započaly práce na druhé řadě, jež by se v případě úspěchu měla začít brzy natáčet opět v České republice. Pokud se tedy budete koukat, nepřímo tím máte možnost ovlivnit budoucnost českých filmových fachmanů.

Reklama  273 zobrazení   18 se líbí
Ztratila režisérka Andrea Arnold kontrolu nad 2. řadou Sedmilhářek?
Ztratila režisérka Andrea Arnold kontrolu nad 2. řadou Sedmilhářek?
25.07.2019 15:00:00 | Filmové novinky

V posledním týdnu se živě debatovalo o zákulisní atmosféře a postprodukčních dodělávkách druhé řady kriticky i divácky oblíbeného dramatu Sedmilhářky. Režisérka Andrea Arnold prý nakonec nemohla uplatnit svou vizi, HBO se proti nařčení ohrazuje.

Avengers: Endgame konečně překonal Avatar jako největší film všech dob
Avengers: Endgame konečně překonal Avatar jako největší film všech dob
25.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ještě před měsícem fanoušci Marvelu skládali poklonu Avataru Jamese Camerona, zatímco se smiřovali s tím, že i nadále zůstane největším filmem historie. Na letošním Comic Conu však prezident Marvel Studios Kevin Feige oznámil, že to již nadále není pravda.

Amazon oživí Jacka Reachera pod dohledem Lee Childa. Vrátí se Cruise?
Amazon oživí Jacka Reachera pod dohledem Lee Childa. Vrátí se Cruise?
25.07.2019 | Filmové novinky

Po dvou filmech míří vojenský major ve výslužbě Jack Reacher, jehož příběhy napsal proslulý spisovatel Lee Child, i na obrazovky. Domov mu poskytne streamovací gigant Amazon, který počítá s kompletně novým obsazením.

Captain America v dramatu podle skutečných událostí pašuje uprchlíky
Captain America v dramatu podle skutečných událostí pašuje uprchlíky
23.07.2019 | Filmové novinky

Netflix 31. července vypustí další film ze své originální produkce s pozornost přitahujícím obsazením. Snímek The Red Sea Diving Resort vypráví o Operaci Mojžíš, která proběhla v polovině 80. let, a v traileru láká především na Chrise Evanse, který bude opět hrdinsky zachraňovat slabé a utlačované.