FB pixel TP pixel
Christian Bale přibral pro roli písečného červa v adaptaci Duny přes 200 tun © TMDB

Christian Bale přibral pro roli písečného červa v adaptaci Duny přes 200 tun

Server The Hard Times informoval čtenáře, že Christian Bale, herec známý svými výraznými fyzickými proměnami, pro svou novou roli opět významně nabral svalovou a tukovou hmotu. Pro věrné ztvárnění písečného červa přibral přes 200 tun.

Filmové novinky

Christian Bale, kterého jsme mohli vidět ve fyzicky tak odlišných rolích jako The Machinist (55 kg) či Temný rytíř povstal (90 kg), se nyní rozhodl své náročné metodické herectví vypilovat na hranici možností. Kdo byl přítomen natáčení nové adaptace slavné sci-fi Duna v tuniské poušti, mohl vidět na vlastní oči, jak jeho obří baňaté tělo bylo letecky přepravováno na filmový plac. „Již dlouhé měsíce jsem neviděl svá chodidla či nezažil alespoň jednu bezbolestnou chvíli, ale tohle je prostě součást mé práce a dál nad tím nepřemýšlím”, pronesl k novinářům Bale, zatímco mu asistentka u vedlejšího stolu chystala porci 50 kuřat ke svačině, aby tak naplnil svůj denní cíl 450 milionů kalorií.

Christian Bale přibral pro roli písečného červa v adaptaci Duny přes 200 tun © TMDB

Bale se s režisérem filmu Denisem Villeneuvem nakonec dohodli, že CGI písečný červ, v knihách známý také jako šaj-hulúd, by mohl na diváky působit falešně a nepřesvědčivě, a ublížil by tak zamýšlené atmosféře filmu. Kvůli Baleově citlivé pokožce také odpadla možnost každodenního šestihodinového líčení a využívání protetiky. „Spolupráci s Christianem si nemůžu vynachválit,” prohlásil Villeneuve, právě ve chvíli, kdy se střemhlavým kotoulem vyhýbal Baleovu dopadajícímu odulému stehnu. “Je to naprostý profesionál, vždy je milý k pilotům vrtulníků, kteří přenášejí jeho lovecraftovské olbřímí červí tělo,” dodal Villeneuve poté, co si oprášil kolena. Bale doplnil, že se shazováním tělesné hmoty možná na chvíli počká, s J. J. Abramsem prý dokončují jednání ohledně jeho možné role hvězdného destruktoru v následujícím díle Star Wars.

 245 zobrazení   71 se líbí
Brie Larson nakonec v novém filmu Charlieho Kaufmana neuvidíme
Brie Larson nakonec v novém filmu Charlieho Kaufmana neuvidíme
28.03.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Slavný scénárista Charlie Kaufman pro Netflix natáčí psychologický thriller I’m thinking of Ending Things, ve kterém měla původně účinkovat Brie Larson. Ta se ale rozhodla z projektu odejít. Nahradí ji tak herečka Jessie Buckley.

Trailer k 3. řadě Stranger Things je nejsledovanějším videem Netflixu na YouTube
Trailer k 3. řadě Stranger Things je nejsledovanějším videem Netflixu na YouTube
27.03.2019 15:00:00 | Filmové novinky

První plnohodnotná upoutávka k vysoce očekávané 3. řadě seriálu Stranger Things se necelý týden po svém zveřejnění stala nejsledovanějším videem Netflixu na jeho YouTube kanále. Jde o potvrzení nedočkavosti fanoušků, kteří od uzavření druhé řady netrpělivě čekají na návrat do Hawkins ve státě Indiana.

Taika Waititi namluví nájemného lovce IG-88 pro seriál Mandalorian
Taika Waititi namluví nájemného lovce IG-88 pro seriál Mandalorian
26.03.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Jon Favreau na svém Instagramu pokračuje v nenápadném „leakování“ informací o svém Star Wars seriálu Mandalorian, který připravuje pro chystanou streamovací službu Disney+. Loni v prosinci naznačil, že si v seriálu zahraje droid IG-88 z Impérium vrací úder, nyní mu přidal i hlas, který dodá „Kiwi“ Taika Waititi.

Hra o trůny: 5 scén, které herci nechtěli točit
Hra o trůny: 5 scén, které herci nechtěli točit
22.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Nazvat to celé divokou jízdou by možná bylo příliš skromné. Pokud sledujete Hru o trůny od začátku, moc dobře víte, že vaše oblíbené postavy mohou kdykoliv zemřít. Chladnokrevným násilím, krví a utrpením tento silně návykový seriál rozhodně nešetří, takže je někdy obtížné jen to celé sledovat. A nyní si představte, jak zábavné musí být některé tyto pro diváky traumatizující scény točit. Pojďme se podívat na scény, jejichž natáčení se herci buď obávali, nebo se jich odmítali účastnit.