FB pixel TP pixel
Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku © Netflix

Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku

Cobra Kai je pro mnohé diváky Netflixu tím absolutně nejlepším seriálem, který je aktuálně v nabídce streamovací služby. A upoutávka na 5. řadu rozhodně slibuje ještě větší měřítko než posledně. Vydáme se do Mexika a dojde i na Silverovo týrání dětí.

6. 5. 2022 15:20 | Filmové novinky

Terry Silver má po konci 4. řady Cobra Kai dódžó s nejvíc„badass“ jménem všech dob v hrsti a hodlá expandovat. Jenže Daniel LaRusso nic neponechává náhodě a nabírá také posily. Své Miyagi-Do sice uzavřel, starý (ne)přítel Chozen se ale přidává do boje za správné učení karate a jak říká, on je benzín, který se může postavit i ohni samotného Silvera. Johnny Lawrence pak vyráží spolu s Robbym do Mexika najít Miguela, který se na konci minulé řady rozhodl hledat svého otce. Dokáží se všichni dobráci spojit včas a Silvera zastavit, než svým týráním zcela zvrátí myšlení mladých karatistů z Valley? A co John Kreese, který byl naposledy zrazen svým starým parťákem? Na odpovědi nebudeme čekat dlouho, protože seriálová pecka dorazí na Netflix již 9. září letošního roku. Což je mnohem dříve, než se čekalo. Obecná očekávání totiž směřovala až k tradičnímu novému roku.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
06.05.2022 9:45:00 | Filmové novinky

Zatímco George R. R. Martin stále není schopen dopsat Vichry zimy, HBO Max po zakončení Hry o trůny oficiálně představuje dračí prequel. V prvním oficiálním traileru vidíme hlavní postavy a také první létající potvory.

Tohle! Je! Žižka! Česká historická řežba má první akční trailer
Tohle! Je! Žižka! Česká historická řežba má první akční trailer
06.05.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Po letech odkladů se suverénně nejdražší český film v září letošního roku konečně vřítí do našich i světových kin. Velkofilm Jan Žižka z dílny Petra Jákla ml. v prvním traileru nabízí pohled na české země v době chabé vlády Václava IV. i jejich hvězdné hollywoodské obyvatelstvo.

Film roku? První recenze na Top Gun 2 slibují strhující zážitek
Film roku? První recenze na Top Gun 2 slibují strhující zážitek
05.05.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Na losangeleském CinemaConu byl v předpremiéře promítnut jeden z letošních nejočekávanějších akčních blockbusterů Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem v hlavní roli. První reakce extaticky hlásají, že taková akční pecka v kinech dlouho nebyla.

Nový trailer Obi-Wana Kenobiho ukazuje setkání s Darthem Vaderem
Nový trailer Obi-Wana Kenobiho ukazuje setkání s Darthem Vaderem
04.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Nový seriál ze světa Star Wars odstartuje již 27. května. Nový trailer ukazuje hon na slavného rytíře Jedi ze strany Darth Vadera a jeho pohůnků.