FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi © Netflix

Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi

Stranger Things? Noční agent? Pro nás je jednoznačně nejlepším seriálem posledních let na Netflixu Cobra Kai. Tahle prodloužená ruka série Karate Kid totiž ukázala, že i ze zdánlivě hloupých nápadů (co když je padouchem ságy hlavní hrdina?) jde natočit skvělý seriál, který navíc emocionálně a dějově předvádí neskutečné veletoče.

Filmové novinky

Cobra Kai divákům ukázal, že lze nostalgickou a poněkud zaprášenou látku pozvednout na výrazně vyšší úroveň, aktualizovat ji pro moderní generaci a doručit tak vrchovatou zábavu nejen pro staré fandy, ale i pro úplné nováčky z řad mladších diváků. Kromě výživné dramedie mezi Danielem LaRussem a Johnnym Lawrencem jsme se navíc dočkali i čím dál lepších soubojů, přičemž ty nejlepší nás pravděpodobně čekají v samotném finále seriálu. To proběhne ve třech kolech a tvůrci slibují, že nic velkolepějšího hodně dlouho neuvidíme. A my jim to věříme!

Fenomén Netflixu

Připomeňme, že fenoménem se Cobra Kai stal až poté, co Netflix zakoupil první dvě řady, jež byly dříve uváděné na YouTube. S rostoucí sledovaností pak i výrazně navýšil rozpočty nových řad, čímž tvůrci Josh Heald, Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg konečně dostali možnost povolit naplno uzdu fantazii a dopřát fanouškům fenoménu splnění všech snů okolo téhle série. Dočkali jsme se fenomenálních návratů starých postav, dokonalého zapasování do nového příběhu a mnohdy jsme zjistili, že to s těmi padouchy už není tak horké. A že i to největší zlo má racionální počátek.

Finální šestá řada, která svede dohromady Miyagi-Do, Eagle Fang a Cobra Kai pod jednu střechu, aby se mladí bojovníci připravili na světový turnaj v Karate, tentokrát nenabídne 10 epizod, ale rovnou patnáct. Prvních epizod se dočkáme již 18. července, druhá várka dorazí 28. listopadu a závěrečných 5 epizod dorazí v průběhu roku 2025. Očekávat můžeme pravděpodobně květen nebo červen. Ptáte se proč? Protože 30. května příštího roku má premiéru nový Karate Kid, v němž se objeví Ralph Macchio a Jackie Chan a propojí tak původního Karate Kida s remakem z roku 2010. Nemůžeme se dočkat. Strike First, Strike Hard, No Mercy!

Zdroj: Netflix

První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
01.07.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Sandálové filmy jsou zpátky! Nebo v to alespoň doufáme, protože první fotky z Gladiátora 2 vypadají naprosto skvěle. Oslavovat mohou hlavně fanoušci Paula Mescala a Pedra Pascala, protože dojde na střet nejoblíbenějších herců současnosti.

Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
01.07.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Mike Mignola odmítá nechat filmového Hellboye umřít. Nyní přichází již třetí verze osudů rohatého drsňáka a vypadá naprosto šíleně. Skoro byste řekli až amatérsky. Mignola je přitom podepsaný pod scénářem.

Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii
Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii
01.07.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer ke špionážní akční komedii Jednotka všedního nasazení, kde v hlavních rolích zazáří Mark Wahlberg a Halle Berry. Snímek nás láká na nebezpečnou misi plnou agentů, výbuchů, adrenalinových honiček a jiskřivého napětí mezi ústředním párem.

Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi
Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi
30.06.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Tuzemská verze třetí řady Survivora už sice svého vítěze zná, s úspěchem vtipálka Mikýře však osudy soutěžících neskončily. Voyo nabízí pokračování po událostech na ostrově, zároveň uvádí i americkou verzi.