FB pixel TP pixel
Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii © Netflix

Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii

Netflix představil první trailer ke špionážní akční komedii Jednotka všedního nasazení, kde v hlavních rolích zazáří Mark Wahlberg a Halle Berry. Snímek nás láká na nebezpečnou misi plnou agentů, výbuchů, adrenalinových honiček a jiskřivého napětí mezi ústředním párem.

Filmové novinky

K největším prázdninovým hitům Netflixu bude beze sporu patřit špionážní akční komedie Jednotka všedního nasazení. V ní si zahrají hvězdní Mark Wahlberg a Halle Berry, kteří se představí jako Mike a Roxanne, dvojice bývalých středoškolských lásek, kteří se po letech znovu setkávají. Mike je spokojený stavební dělník z New Jersey a nečeká, že by se jeho život nějak zásadně změnil. Vše se však obrátí vzhůru nohama, když Roxanne přijde s naléhavou žádostí – potřebuje ho na nebezpečnou špionážní misi v Evropě. Oba tak budou pracovat na tajném úkolu, kde je budou čekat nejrůznější špioni, drsná akce a adrenalinem nabité honičky.

Trailer slibuje nenucenou zábavu kombinující humor, romantiku, napínavé akční dobrodružství se silnou chemií mezi Wahlbergem a Berry, jejichž škádlení bude zdrojem jiskřivého napětí. Režisérem Jednotky všedního nasazení je Brit Julian Farino, který stojí za ceněným krimi seriálem Giri / Haji či sportovní komedií s Dwaynem Johnsonem Hráči. Vedle ústředního páru se můžeme těšit také na J. K. Simmonse, Mika Coltera nebo Alici Lee. Jednotka všedního nasazení dorazí na Netlfix již 16. srpna a všichni doufáme, že dostaneme nadstandardní špionskou zábavu s plnohodnotnou akcí, vtipem a nečekanými zvraty.

Zdroj: Netflix

Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi
Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi
30.06.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Tuzemská verze třetí řady Survivora už sice svého vítěze zná, s úspěchem vtipálka Mikýře však osudy soutěžících neskončily. Voyo nabízí pokračování po událostech na ostrově, zároveň uvádí i americkou verzi.

Německou invazi ztrestá jediný muž. Nový válečný thriller v parádním traileru
Německou invazi ztrestá jediný muž. Nový válečný thriller v parádním traileru
30.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Hvězda Hry o trůny Iain Glen ztvární hlavní roli ve válečném thrilleru The Last Front (Poslední fronta), v němž se jako jediný muž postaví invazi německých vojsk. Upoutávka dává velkou naději na drsnou podívanou.

Nejmrazivější film roku konečně na HBO. Osvětimská zrůda odhalí pozadí genocidy
Nejmrazivější film roku konečně na HBO. Osvětimská zrůda odhalí pozadí genocidy
28.06.2024 18:15:00 | Filmové novinky

Režisér Jonathan Glazer v loňském a letošním roce ohromil světové diváky svým minimalistickým dramatem, které nás zavede do rodiny osvětimského šéfa Rudolfa Hesse, který si přímo za pekelným koncentračním táborem vybudoval dokonalý rodinný ráj. Nyní se film konečně dočká uvedení i na HBO a jeho online platformě.

Nečekaný válečný spektákl v mrazivém traileru. Arktický konvoj vzdoruje obří flotile nacistů
Nečekaný válečný spektákl v mrazivém traileru. Arktický konvoj vzdoruje obří flotile nacistů
28.06.2024 16:35:00 | Filmové novinky

Pokud patříte mezi milovníky válečných filmů, které se zabývají méně profláklými událostmi, měli byste být na pozoru. Do kin se blíží akční drama o hrdinské zásobovací lodi, která čelila nekonečné přesile nacistů na vodě i ve vzduchu. A první trailer vypadá nesmírně lákavě.