FB pixel TP pixel
Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové © Warner Bros.

Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové

Velmi milá překvapení nabízí v posledních dnech streamovací služba Amazon Prime Video. Ta totiž přidala celou sérii Rocky, v níž nově nechybí ani velmi očekávaná novinka Creed III. Naprostým zjevením je pak přítomnost kanibalistického hitu s Timothée Chalametem.

12. 6. 2023 15:45 | Filmové novinky

Amazon se na příchod snímku Creed III, který je již devátým snímkem ze série o Rocky Balboovi navzdory tomu, že jde o první snímek, v němž se někdejší titulní postava vůbec neobjeví, poctivě připravoval a od začátku června začal jednotlivé snímky slavné boxerské ságy přidávat do nabídky. Postupně se tedy v katalogu Amazon Prime Video objevilo nejen šest snímků s názvem Rocky (včetně filmu Rocky Balboa), ale i předchozí dva filmy ze série Creed, v níž hlavního protagonistu ztvárnil Michael B. Jordan.

Ten se v případě třetího filmu spin-offové série přesunul i na režijní sesli a natočil jeden z nejdynamičtějších filmů posledních měsíců, který mimo jiné hojně čerpá z Jordanových oblíbených anime a proti sobě staví Adonise Creeda a jeho někdejšího přítele z dětství v podání Jonathana Majorse. Velmi příjemným zjištěním je navíc skutečnost, že je Creed III dostupný na Amazonu ve 4k rozlišení a českými titulky. Předchozí díly Rockyho a Creeda ve 4K dostupné nejsou a přehrát si je můžete pouze v HD. Pro změnu ale mají i český dabing.

Kosti a všechno

Dalším příjemným překvapením je pak skutečnost, že do nabídky streamera přibyl i dlouho očekávaný snímek Do morku kostí v hlavní roli s Timothée Chalametem, který si zahrál kanibalistického muže, který se snaží společně se svou nově objevenou láskou přežít ve značně nelidském a po krvi prahnoucím světě. Snímek s původním názvem Bones and All zamířil na Amazon pod překladem Kosti a všechno, a rovněž si ho můžete přehrát ve 4K rozlišení. Nádherně vypadající snímek si přitom můžete stále vychutnat i v kině, kdo ho na limitovanou dobu uvedla distribuční společnost Aerofilms, jež ho ještě pár dní bude nabízet v rámci svých setmělých kinosálů.

Zdroj: Amazon Prime Video / Aerofilms

Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
11.06.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že Robert Downey Jr. a Tony Stark mají společnou jen zálibu v hezkých ženách a návykových látkách? Omyl. Souzní také v lásce k vozidlům všeho druhu. Downey během své kariéry nasbíral hezkou řádku veteránů a nyní s nimi hodlá ulehčit planetě Zemi.

Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
09.06.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Televizní minisérie Idol z produkce oscarové A24 a HBO byla jedním z nejočekávanějších streamingových počinů letošního roku. Výsledek ale doslova rozdělil svět. Narazil totiž v USA i západní Evropě.

Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální
Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální
09.06.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci Summer Game Festu odhalil akční a velmi brutální trailer na třetí řadu Zaklínače. V nejnovějším pokračování dojde na adaptaci knihy Čas opovržení, upoutávka přitom hýří drsnou akcí a potvrzuje, že odcházející Henry Cavill bude velmi chybět.

První Avatar má na Disney Plus exkluzivně vylepšenou verzi. Dvojka je nejsledovanější
První Avatar má na Disney Plus exkluzivně vylepšenou verzi. Dvojka je nejsledovanější
08.06.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Mezinárodní den oceánů neslaví jen milovníci přírody, ale i fanoušci filmové ságy Avatar. Její druhý díl je od 7. června konečně dostupný i na Disney Plus. Příjemným překvapením je ale i vylepšení prvního filmu, které je navíc pro službu zatím exkluzivní.