FB pixel TP pixel
Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální © Netflix

Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální

Netflix v rámci Summer Game Festu odhalil akční a velmi brutální trailer na třetí řadu Zaklínače. V nejnovějším pokračování dojde na adaptaci knihy Čas opovržení, upoutávka přitom hýří drsnou akcí a potvrzuje, že odcházející Henry Cavill bude velmi chybět.

9. 6. 2023 9:00 | Filmové novinky

Zaklínač se sice ve třetí řadě rozloučí se svou hlavní hvězdou Henrym Cavillem, rozhodně ale nekončí a Netflix si při svých plánech na minimálně pět řad nemůže dovolit ztratit další diváky. Ostatně už druhá řada měla nižší sledovanost než první, a tak není divu, že tvůrci slibují napravování kreativních hříchů a pokusí se duchem alespoň trochu vrátit k Sapkowského knihám. Ve třetí řadě nás tak čeká další sblížení Geralta a Yennefer, naši milovaní hrdinové se včetně Marigolda konečně postaví vedle sebe a soudě podle traileru dojde i na pořádné fackované nejen s monstry fantaskními, ale - jak je pro Zaklínače tradicí - hlavně těmi lidskými.

A jak všichni už delší dobu víme, nikdo není lepším Geraltem než právě Cavill, který opět tahá z rukávu mručivé mistrovství, lítostivé pohledy a když jde do tuhého, dokáže padouchům nařezat s takovou elegancí, že jeho řádění s mečem skoro připomíná dirigování krvavého orchestru. Ten si Netflix v případě třetí řady skutečně vychutnává, takže dojde na podřezávání krčních tepen, velkolepé jednozáběrovky s velkým počtem komparzistů a samozřejmě i na Geraltova ikonická kouzla. Zaklínač zkrátka potvrzuje, že je pro Netflix vysoce nákladnou vlajkovou lodí. O to víc zamrzí, že si vlastní neschopností nechal utéct stěžejního protagonistu, který je ochotný se do rolí položit naplno a má je opravdu nastudované. Inu, stalo se. Užijme si Henryho, dokud můžeme. Třetí řada Zaklínače startuje 29. června, když nabídne polovinu epizod. Zbytek dokoukáme 27. července.

Zdroj: Polygon

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
První Avatar má na Disney Plus exkluzivně vylepšenou verzi. Dvojka je nejsledovanější
První Avatar má na Disney Plus exkluzivně vylepšenou verzi. Dvojka je nejsledovanější
08.06.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Mezinárodní den oceánů neslaví jen milovníci přírody, ale i fanoušci filmové ságy Avatar. Její druhý díl je od 7. června konečně dostupný i na Disney Plus. Příjemným překvapením je ale i vylepšení prvního filmu, které je navíc pro službu zatím exkluzivní.

Borci z Top Gearu ozkoušeli česká auta. V traileru je vytrestá děravá okreska
Borci z Top Gearu ozkoušeli česká auta. V traileru je vytrestá děravá okreska
08.06.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Strůjci původního Top Gearu, pánové Clarkson, May a Hammond, ukázali po dlouhém čekání trailer na jejich Eurocrash. Průjezd východem Evropy, během něhož poznali nejen sovětskou odpověď na Formuli 1, ale i místní okresky. Jak asi tušíte, zábava to byla očividně ohromná.

První recenze Flashe: Keatonův Batman si film ukradl pro sebe
První recenze Flashe: Keatonův Batman si film ukradl pro sebe
08.06.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Očekávaný blockbuster Flash dosud provázely nadšené ohlasy od celebrit i běžných diváků, kteří měli možnost film s předstihem vidět na zkušebních projekcích. První reakce kritiků ovšem jednohlasně nadšené nejsou.

Expendables 4 řádí v traileru plném akce i hlášek. Stallone a Statham musí spasit svět
Expendables 4 řádí v traileru plném akce i hlášek. Stallone a Statham musí spasit svět
08.06.2023 11:15:00 | Filmové novinky

9 let od třetího dílu se Postradatelní pod vedením Sylvestera Stallona vrací, aby zastavili dosud největší hrozbu. Pokud totiž jejich mise selže, hrozí nikoli menší konflikt, ale rovnou třetí světová válka. Nebyla by to ale banda akčních důchodců, aby se výzvě nepostavila s velkými kvéry v ruce.