FB pixel TP pixel
Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem © TMDB

Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem

Přelom roku udělal radost nejen všem vyznavačům pyrotechniky, ale i fanouškům mysteriozního retro seriálu Stranger Things, když Netflix oznámil, že 4. července 2019 bude i datem vypuštění nové řady.

Filmové novinky

Návrat do fiktivního města Hawkins v Indianě osmdesátých let, ve kterém se provádí tajné vládní experimenty, jenž vedou k otevření brány do jiné dimenze, je netflixovským největším triumfem a hýčkaným zbožím. Dílo bratrů Dufferových vyšlo v srpnu roku 2016 a stalo se nečekaným hitem, když se trefilo do určité poptávky po únikové nostalgii a retru. Po roce a čtvrt v říjnu 2017 vyšla druhá série a po delším období čekání tak již konečně známe i den, kdy budeme moci zhlédnout další dobrodružství party dětí plné napětí, humoru a s hromadou odkazů na bijáky osmdesátých let. Dosud byly představeny i tři významnější nové postavy: milá postarší sousedka, starosta města Hawkins, který bude ztvárněn Cary Elwesem (Princezna nevěsta) a Jake Busey (Hvězdná pěchota) si zahraje reportéra.

Spolu s ohlášením přesného data byl na twitterovém účtu seriálu uveden i nový plakát pro třetí sérii, na kterém oslavy Dne nezávislosti slaví všechny hlavní dětské postavy: Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) a Max (Sadie Sink) se znepokojenými pohledy pak koukají Eleven (Millie Bobby Brown) a Will (Noah Schnapp). V první polovině prosince bylo vydáno video, ve kterém byly zveřejněny názvy všech osmi nových dílů třetí řady (Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite a The Battle of Star Court). Třetí řada bude zasazena do roku 1985 a my už můžeme začít nedočkavě odpočítávat dny.

 235 zobrazení   18 se líbí
Všechny nej události o Netflixu, HBO a online filmech za rok 2018
Všechny nej události o Netflixu, HBO a online filmech za rok 2018
19.12.2018 12:00:00 | Filmové novinky

Jaké nejdůležitější události se letos odehrály okolo Netflixu, HBO nebo Amazonu? Které služby začaly, které se rozšiřovaly, které zlevňovaly a které skončily? Co nás čeká příští rok? Mrkněte na naše shrnutí, ať máte perfektní přehled o všech číslech, faktech a novinkách.

Jaké jsou nejlepší filmy roku 2018 podle kritiků a odborníků?
Jaké jsou nejlepší filmy roku 2018 podle kritiků a odborníků?
18.12.2018 11:45:00 | Filmové novinky

S nastupujícím koncem roku je sestavování bilančních diváckých a kritických žebříčků již v plném proudu. Které filmy se v roce 2018 nejvíce povedly dle porot Zlatých Glóbů, Oscarů nebo Českých lvů se dozvíme již brzy.

Vánoční megaslevy na iTunes, 150 dobrých filmů za 79 Kč
Vánoční megaslevy na iTunes, 150 dobrých filmů za 79 Kč
17.12.2018 15:00:00 | Filmové novinky

Na iTunes se opět opřely do slev a tentokrát to není jen pár disneyovek. Napočítali jsme celkem 151 akčních, komediálních, dobrodružných a dětských filmů, které si můžete koupit maximálně za 79 Kč.

Nálož Netflix novinek: Punisher, Narcos, Eli a další seriál z Čech!
Nálož Netflix novinek: Punisher, Narcos, Eli a další seriál z Čech!
13.12.2018 17:45:00 | Filmové novinky

Netflix ještě před Vánoci ohlašuje tolik plánovaných akvizicí, že nestíháme vydávát novinky. Rozhodli jsme se proto události z posledních dvou dnů (!) shrnout do jedné větší zprávičky. Dozvíte se, kdy uvidíme nového Punishera či Narcos: Mexiku a že se v Čechách bude natáčet další Netflix seriál.