FB pixel TP pixel
Harry Potter ho připoutal na invalidní vozík. Dublérova nehoda v traileru dojímá k slzám © HBO

Harry Potter ho připoutal na invalidní vozík. Dublérova nehoda v traileru dojímá k slzám

Kaskadér a dvojník představitele Harryho Pottera David Holmes, který při natáčení jednoho z dílů po tragické nehodě ochrnul, vypráví svůj životní příběh v dokumentu od HBO. Právě vydaný trailer odkrývá dojemný příběh a vyzdvihuje přátelství mezi Davidem a hercem Danielem Radcliffem.

Filmové novinky

Nedávno jsme informovali o chystaném dokumentu David Holmes: The Boy Who Lived, který převypráví příběh Davida Holmese, jenž s Danielem Radcliffem natáčel všechny filmy o Harry Potterovi a zaskakoval za hlavního protagonistu při nebezpečných situacích. Během natáčení snímku Harry Potter a relikvie smrti - 1.část však prožil úraz páteře, který ho připoutal na invalidní vozík. Oba dotyční se během natáčení hodně sblížili, Radcliffe na zraněného parťáka nezapomněl ani po nehodě a všemožně jeho rodinu podporuje. Představitel Harryho Pottera navíc stojí za zmíněným dokumentem jako výkonný producent a pomohl jej protlačit na HBO, které konečně k dokumentu vydalo i upoutávku.

Trailer naznačuje, že dokument se primárně zaměří na silné pouto mezi Radcliffem a Holmesem během natáčení série i na to jak herec i kolegové kaskadéři pomáhají Davidovi a jeho rodině v náročném období po nehodě. Zdůrazňována je také Davidova mimořádná houževnatost jako zdroj síly a inspirace pro jeho okolí. Radcliffe vzpomíná, jak byl Holmes, který prováděl nebezpečné fyzické kousky, jako jeho cool starší bratr. Herec také připomíná, že i když je celá nehoda velkou nespravedlností, Davidův život není tragédií, neboť má pozitivní dopad na lidi kolem sebe. Dokument David Holmes: The Boy Who Lived bude mít na HBO Max premiéru 15. listopadu.

Zdroj: HBO Max

Marvel odvrací historický propadák. Jeho nové sci-fi v traileru tasí Avengers a Thanose
Marvel odvrací historický propadák. Jeho nové sci-fi v traileru tasí Avengers a Thanose
01.11.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Komiksový gigant Marvel má problém. Jeho nové vesmírné dobrodružství s Captain Marvel podle dosavadních odhadů analytiků návštěvnosti kin mnoho diváků nezaujalo a některé znervózňuje i skutečnost, že Marvel nechce film nikomu ukázat. Nyní začal navíc v propagaci parazitovat na Avengers, aby film působil velkolepěji a důležitěji.

Největší propadák podzimu míří ke konci. Sledovanost Elišky a Damiána se odráží ode dna
Největší propadák podzimu míří ke konci. Sledovanost Elišky a Damiána se odráží ode dna
01.11.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Televize Prima se už nepochybně nemůže dočkat, až podzimní seriálová novinka Eliška a Damián skončí. Zbývají už pouze dvě epizody a zdá se, že blížící se konec přilákal diváky zpět k obrazovkám. Tragická sledovanost se ale zvedla jen nepatrně.

Netflix láká v traileru na největší listopadové hity. Zamlčel českou vánoční novinku
Netflix láká v traileru na největší listopadové hity. Zamlčel českou vánoční novinku
01.11.2023 14:15:00 | Filmové novinky

Listopadová nabídka novinek na Netflixu vždy patřila k těm nejsilnějším v roce a nejinak je tomu i letos. Pravidelný upoutávkový sestřih streamera láká mimo jiné na nový thriller Davida Finchera, ambiciózní drama s Jodie Foster či animák s Adamem Sandlerem.

Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas
Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas
31.10.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Po šokujícím úmrtí Matthew Perryho vydali společné prohlášení k této tragické události všichni jeho herečtí kolegové ze seriálu Přátelé. Vyjádřili v něm hluboký zármutek a poprosili o čas na zpracování této nepochopitelné ztráty.