FB pixel TP pixel
Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem © TMDB

Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem

Dvanáct let po skončení poslední epizody seriálu, který má na kontě ceny Emmy či Zlatý Glóbus, odstartovalo natáčení filmu, ve kterém by se fanoušci měli dočkat starých známých postav a důstojného zakončení.

Filmové novinky

Westernový seriál Deadwood, který popisoval osudy stejnojmenného městečka v Jižní Dakotě v sedmdesátých letech devatenáctého století, se dočkal tří řad po dvanácti epizodách. Pro vysoké náklady a klesající sledovanost byl ovšem zrušen. Zakončení Deadwoodu bylo z toho důvodu otevřené a mnoho linek nebylo uzavřeno, a proto nyní přichází film, který by to měl napravit. Děj filmu by se měl odehrávat deset let po událostech v seriálu, ve kterém Seth Bullock ( Timothy Olyphant) dorazil do Deadwoodu, aby si s přítelem otevřel obchod, a těžili tak ze zlaté horečky, která jeho okolí zasáhla. Město ovšem leží na území nikoho, neplatí zde zákony a jako nejprohnanější obyvatel z toho profituje hlavně majitel saloonu Al Swearengen (Ian McShane). Ve filmu by se děj měl točit kolem oslav vstupu Jižní Dakoty do Unie.

Seriál byl kladně přijímán především pro herecké výkony, styl dialogů a nezkrášlené a realistické zobrazení krutého a drsného prostředí plného nemocí a smrti, lákajícího zločince, podvodníčky a prostitutky. Fanoušci seriálu by určitě neměli být zklamáni, protože bylo přislíbeno i původní obsazení. Dočkat bychom se tak měli Timothyho Olyphanta ( Santa Clarita Diet), Iana McShanea (American Gods) nebo Molly Parker (Domek z karet). Na scénáři pro film opět pracoval David Milch, který stál i za celým seriálem. Film by měl být dostupný na HBO na jaře 2019.

 102 zobrazení   7 se líbí
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
05.11.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Po teaseru uvedeném v létě nyní HBO připravila plnohodnotný trailer, ve kterém se již plně obnažuje děsivé tajemství, kterému se v několika časových liniích bude snažit detektiv v podání Mahershala Aliho přijít na kloub.

Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
01.11.2018 12:10:00 | Filmové novinky

Mnoho Čechů nemá v otázkách pirátství na internetu jasno. Nemusí se však už topit v moři nejasných informací ohledně autorských práv, platforma KINOLAB připravila filmový festival, který proběhne 2. a 3. listopadu v Centru současného umění DOX.

Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
31.10.2018 13:30:00 | Filmové novinky

Již dříve bylo uvedeno, že jeden z letošních nejambicióznějších filmů Netflixu bude mít omezenou světovou kinodistribuci. Nově se spekuluje, že v USA by mělo jít o několik měst, ve kterých by se film uvedl 14 dní před prosincovým uvedením.

Na HBO můžete vidět další seriál ze světa Upířích deníků
Na HBO můžete vidět další seriál ze světa Upířích deníků
30.10.2018 10:30:00 | Filmové novinky

Protože se na HBO pomalu chýlí ke konci první sezóna Času čarodějnic, fandové romantických fantasy určitě ocení, že tato stanice získala práva na seriál Odkaz. Jde o spin-off úspěšného seriálu The Originals a diváci se mohou těšit na další setkání upírů, vlkodlaků a čarodějnic.