FB pixel TP pixel
Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru © Netflix

Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru

Jeden z velkých hitů loňského roku je zpátky. Diplomatické vztahy naváží, kde v minulé řadě skončily a ukáží nám komplikovanou práci americké velvyslankyně ve Velké Británii. Ta musí řešit složitý vztah nejen se svým manželem, ale i příjezd viceprezidentky své země a zradu ve vlastních řadách.

Filmové novinky 8. 9. 2024 15:50 | Filmové novinky

Jeden z nejoblíbenějších nových seriálů Netflixu, dramatické Diplomatické vztahy, hlásí návrat na obrazovky. Dojde k němu již 31. října a opět se přeneseme do Londýna, kde nezůstane kámen na kameni. Smrtící exploze v srdci britské metropole otřese světem americké velvyslankyně Kate Wylerové (Keri Russell). Ta se snaží obnovit životy, které byly zničeny, a tým, který se rozpadl, její nejhorší obavy se se ale postupně naplňují. Útok, který ji přivedl do Spojeného království, nepřišel od nepřátelského národa, ale zevnitř britské vlády.

V nové řadě se diplomatka snaží odhalit pravdu a jejím jediným skutečným spojencem je její téměř bývalý manžel Hal Wyler (Rufus Sewell), který je naživu a do celé situace silně zapojen. Kate čelí napjatému manželství, složitým vztahům s britským ministrem zahraničí Austinem Dennisonem (David Gyasi) a hrozivé návštěvě od viceprezidentky Grace Pennové ( Allison Janney).

Diplomatické vztahy diváky zaskočily svou kvalitou loni v dubnu, kdy měl seriál premiéru. Startoval s 57 miliony zhlédnutých hodin a v druhém týdnu poposkočil na 66 milionů. V následujících týdnech už sledovanost klesla na polovinu, právě první dva týdny ale rozhodly o tom, že se seriál s Keri Russell v hlavní roli dočká dalších epizod. Ostatně seriózních politických dramat není nikdy dost a Netflix zdá se v loňské novince našel nástupce za legendární Domek z karet, který streamerovi získal věhlas, nekončil ale zrovna ideálně.

Zdroj: Flixpatrol / Netflix

Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem
Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem
06.09.2024 20:30:00 | Filmové novinky

Studio Universal tak moc nevědělo, co se svými hororovými ikonami, až se jich postupně musel chopit scenárista a režisér Leigh Whannell, který přichází s mrazivou reimaginací klasiky. Budeme se zase bát muže transformujícího se do děsivého monstra?

Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři
Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři
06.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že se již brzy cesty trojice Clarkson, May a Hammond z populárních automobilových pořadů The Grand Tour a Top Gear definitivně rozejdou. Jeden z mužů nyní potvrdil to, o čem se dlouho spekulovalo. Ikonické trio bude nahrazeno.

Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
06.09.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Druhá řada historicky nejdražšího seriálu Prsteny moci, do nějž je Amazon připraven nalít až miliardu dolarů, je sotva v polovině. Zdá se však, že má Amazon problém nejen s kreativní kvalitou seriálu, ale i odlivem diváků. Sliby tvůrců totiž více než polovina sledujících první řady nezbaštila a tu druhou si už vůbec nepustila.

Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
06.09.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu je právě k vidění akční revenge thriller Rebel Ridge o americkém mariňákovi bojujícím s korupcí a násilím na maloměstě. Kritici jsou z novinky nadšeni a vyzdvihují napínavou akci, propracované postavy a silný společenský komentář.