FB pixel TP pixel
Disney Plus překonává očekávání. Po dvou dnech má 10 milionů předplatitelů © TMDB

Disney Plus překonává očekávání. Po dvou dnech má 10 milionů předplatitelů

V Los Angeles začínají bouchat šampaňské, nová streamovací služba doslova pro celou rodinu totiž zlákala hned na úvod tolik předplatitelů, že překonává dalece stanovený plán.

Streaming novinky

Disney míří ke hvězdám

Myslí si to ostatně i trh, který zareagoval raketovým růstem akcií, které povyskočily o více než 7 procentních bodů na 148,7 dolaru na akcii. Raketový nástup nezbrdily ani porodní bolesti v podobě častých výpadků serverů kvůli přetížení, na které Disney reagoval omluvou opírající se o neočekávaný zájem diváků. Naopak o 3 procentní body si pohoršil Netflix, jenž aktuálně přepočítává právě pro Disney vysněných 60 milionů předplatitelů. Netflix má však již za sebou globální release služby. Disneyho akcie v posledních měsících vůbec oslňují, když během letošního roku zaznamenaly nárůst již o 32 procent. Kdo loni na burze vsadil na Myšáka, ten rozhodně neprohloupil.

 1 257 zobrazení   37 se líbí
Nejabsurdnější výmluvy stahovačů a milovníků ilegálního sledování filmů
Nejabsurdnější výmluvy stahovačů a milovníků ilegálního sledování filmů
13.11.2019 11:50:00 | Streaming novinky

S koncem celé řady ilegálních streamovacích webů typu TopSerialy.to se opět vyrojila otázka, proč by měli diváci za televizní a filmový obsah platit. Prolezli jsme temná zákoutí internetů a našli nejabsurdnější výmluvy, proč lidé nechtějí za obsah platit.

Programový šéf Apple TV+ končí po neuspokojivém startu služby
Programový šéf Apple TV+ končí po neuspokojivém startu služby
13.11.2019 | Streaming novinky

I když Apple chvíli po ostrém vstupu své nové streamovací služby Apple TV+ schválil druhé řady svých čtyř seriálových taháků, vlažné recenze nakonec pravděpodobně rozhodly o tom, že programový ředitel Kim Rozenfeld po necelých dvou týdnech svou pozici opouští.

Disney+ má problém. Servery nezvládají nápor uživatelů
Disney+ má problém. Servery nezvládají nápor uživatelů
12.11.2019 14:45:00 | Streaming novinky

Disney zdá se podcenil přípravu a ačkoli omezil spuštění své streamovací služby jen na pár vybraných zemí, nedokáže alespoň zatím zajistit adekvátní kvalitu přehrávání.

Disney Plus startuje v USA. Jak vypadá a kdy dorazí zabiják Netflixu k nám?
Disney Plus startuje v USA. Jak vypadá a kdy dorazí zabiják Netflixu k nám?
12.11.2019 13:00:00 | Streaming novinky

V USA a Kanadě se dnes oficiálně spouští dlouho očekávaná a hlasitě ohlašovaná streamovací služba Disney+. O jejím testovacím provozu jsme již psali před pár týdny, pojďme se podívat blíže, co její spuštění znamená pro filmový a seriálový svět, zda má šanci porazit Netflix a kdy se jí dočkáme u nás.