FB pixel TP pixel
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi! © Marvel Studios

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!

Na streamovací službu Disney Plus dnes podle plánu dorazil snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tahle hororová jízda režiséra Sama Raimiho předvádí divoké kouzelnické kejkle a vy si ji můžete užít hned ve dvou verzích.

22. 6. 2022 13:15 | Filmové novinky

Fanoušci Disney Plus mají dnes velmi dobrý den. Nejenže se dočkali nového dílu Ms. Marvel a závěrečné části seriálu Obi-Wan Kenobi, ale Marvel Studios rovněž exkluzivně uvedlo svou hororovou fantasy komiksovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Ta v kinech utržila skoro 950 milionů dolarů a navýšila tak o třetinu tržby prvního filmu, který byl však kvalitativně přece jen lepší. Poněkud generické pokračování s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli zavede Doctora Strange do hned několika paralelních vesmírů, kde se musí utkat se Scarlett Witch v podání Elizabeth Olsen, která se po konci seriálu WandaVision stále nevyrovnala se ztrátou svých dětí a chce je získat zpět.

Tím nejlepším na filmu jsou hororové sekvence z dílny režiséra Sama Raimiho, který odkazuje na své slavné počátky kariéry v Lesním duchovi. Ty si navíc můžete na Disney Plus užít nejen v klasickém širokoúhlém formátu 2.35:1, ale i v tzv. IMAX Enhanced podání, které obraz rozšiřuje na 1.90:1 a nabízí tím pádem o 26 procent více obrazových informací. Pokud jste tedy film v Imaxu neviděli, rozhodně téhle vizuální laskominky využijte. Pokud ale chcete vidět film v tradičnější podobě, stále je na Disney Plus možnost vidět film i v tradičním filmovém formátu. Stačí si mezi verzemi filmu vybrat v záložce „VERZE“, kterou najdete v profilu filmu.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi! © Disney Plus

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
21.06.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci Stranger Things neponechávají nic náhodě a pár dní před premiérou velkého finále 4. řady ukazují trailer, který vás donutí si 1. července streamovací službu otevřít hned brzy ráno.

HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
21.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Během června a července nás na HBO Max čekají dva velké seriálové návraty. Nejprve přijde spektakulární sci-fi Westworld se svou čtvrtou řadou, poté se po letech vrátíme do světa Prolhaných krásek v novém spin-offu.

Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
20.06.2022 14:10:00 | Filmové novinky

Šípková Růženka křížená s Johnem Wickem. Takto dle prvních trailerů vypadá kontaktní akční nářez The Princess od Disneyho, který se vřítí online již 1. července.

Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
19.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Hotovo, potvrzeno. Streamovací služba Disney Plus odhalila oficiální český název nového filmu s Predátorem a navíc potvrdila i datum premiéry pro uživatele, kteří nemají předplacenou americkou službu Hulu. A fanoušci budou naprosto spokojení.