FB pixel TP pixel
Dojemný trailer k Orange is the New Black láká na závěrečnou řadu © TMDB

Dojemný trailer k Orange is the New Black láká na závěrečnou řadu

Vězeňkyně z litchfieldského nápravného zařízení se nám příští měsíc chystají dopovědět své příběhy ve finální sedmé řadě jednoho z nejoblíbenějších netflixovských původních seriálů. Jak jsme byli zvyklí: bude to smutné, vtipné, dojemné a plné emocí.

Filmové novinky

Seriál původně vzniklý podle autobiografické knihy Piper Kerman popisující své zážitky z ženské věznice se stal diváckým a kritickým hitem a spolu se seriálem Domek z karet základním kamenem rozvíjející se streamovací společnosti Netflix. Nový trailer k závěrečné řadě nám připomene všechny klíčové postavy, se kterými jsme strávili posledních šest let, navodí nostalgické vzpomínky a emocionálně naláká k dovyprávění nešťastných osudů, které spolu často neměly nic společného, ale uzavřený vězeňský prostor a nošení oranžových mundúrů je donutilo spolu buďto koexistovat nebo rovnou navázat romantické vztahy či pevná přátelství.

Největším překvapením nadcházející série je určitě Piper (Taylor Schilling), která je nyní propuštěná z nápravného zařízení a jak z trailerových střípků můžeme dovodit, začlenit se zpět do newyorského života vyšší střední třídy pro ni nebude vůbec jednoduché a její prožité vězeňské zkušenosti budou ovlivňovat jak ji, tak její okolí. Setkáme se opět například s Taystee (Danielle Brooks), Nickee (Natasha Lyonne má právě na Netflixu nový úspěšný seriál se spirálovým vyprávěním Russian Doll), Red (Kate Mulgrew), Alex (Laura Prepon) nebo Glorií (Selenis Leyva). Za Orange Is the New Black stojí tvůrkyně Jenji Kohan (Tráva). Seriál proměnil 4 ceny Emmy z 19 nominací a finální epizody budeme moci zhlédnout od 26. července.

 121 zobrazení   6 se líbí
První fotky z netflixovského Zaklínače ukazují Geralta, Ciri i Yennefer
První fotky z netflixovského Zaklínače ukazují Geralta, Ciri i Yennefer
01.07.2019 18:40:00 | Filmové novinky

A je to tady. Dlouho očekávaná adaptace fantasy Andrzeje Sapkowského dostává reálné obrysy na prvních oficiálních promo fotografiích, které ukazují, jak ústřední symboly ságy, tak stěžejní trio postav - zaklínače Geralta z Rivie, Ciri a čarodějnici Yennefer.

Toy Story: Kde byl Woody těch 40 let před tím, než potkal Andyho?
Toy Story: Kde byl Woody těch 40 let před tím, než potkal Andyho?
01.07.2019 14:00:00 | Filmové novinky

První tři filmy ze série Toy Story se primárně točí okolo šerifa Woodyho a vztahu s jeho dětským majitelem Andym. Andy se však narodil v roce 1989 a z trojice filmů víme, že Woody je sběratelská hračka z 50. let. Co tedy dělal těch 40 let, než se objevil v Andyho pokojíčku?

Netflix slibuje nejdražší seriál všech dob. Chystá komiksového Sandmana
Netflix slibuje nejdražší seriál všech dob. Chystá komiksového Sandmana
01.07.2019 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix nedávno převzal seriál o Luciferovi a nyní k této komiksové perle přidává i dalšího slavného dospěláckého hrdinu, Sandmana, na kterém se bude podílet i autor Neil Gaiman.

Avengers se vrací do kin. Tvrzení o rozšířené verzi jsou však lživá
Avengers se vrací do kin. Tvrzení o rozšířené verzi jsou však lživá
27.06.2019 | Filmové novinky

Není pochyb o tom, že je Avengers: Endgame multimiliardový megahit. Jenže ani superhrdinové zatím nedokázali v tržbách překonat Avatar Jamese Camerona, což vede distributory a studio Disney ke lhaní fanouškům ohledně obsahu filmu.