FB pixel TP pixel
Dokumentární megahit V síti je konečně online? Tak to je pohoda! © TMDB

Dokumentární megahit V síti je konečně online? Tak to je pohoda!

Největší filmový hit posledních měsíců zamířil konečně na streamovací služby. Pokud jste dokument V síti minuli v kině, máte ideální možnost doplnit si vzdělání ohledně zneužívání dětí na internetu.

České novinky

O novém dokumentu Víta Klusáka se v posledních měsících mluvilo tolik, že byste museli žít v jeskyni, abyste ho alespoň jedním okem nezaznamenali. Dokument V síti se totiž zabývá internetovými predátory, kteří na různých platformách hledají mladé dívky, aby ukájeli své pedofilní choutky. Film se stal fenoménem už na jaře a nezastavila ho ani situace okolo pandemie, kdy se po otevření kin opět držel na výši diváckého zájmu. Celkem V síti vidělo jen v kinech přes 400 000 diváků. Pokud jste mezi nimi nebyli, nemusíte smutnit, původní verze dokumentu totiž nově zamířila na VOD platformy, kde si ji můžete za pár desítek korun zapůjčit, anebo film rovnou zakoupit.

Film je aktuálně v nabídce Aerovodu a DaFilms, kteréžto platformy doporučujeme a kde je možné zvolit si jak zapůjčení, tak zakoupení filmu s možností jeho stažení. Pokud vám stačí zapůjčení, můžete se obrátit také na služby Starmax, O2TV či Kuki. Cena zapůjčení začíná na 59 Kč, zakoupení filmu je pak stanoveno na 150 Kč. Pokud byste si film chtěli vychutnat v rámci nějakého předplatného, budete si muset ještě počkat do 29. ledna 2021. Tehdy se V síti objeví v měsíčním předplatném Aerovodu. Další střihové verze Klusákova dokumentu V síti 18+ (necenzurovaná verze) a V síti: Za školou (pro školní potřeby cenzurovanější) prozatím online dostupné nejsou.

 29 523 zobrazení   122 se líbí
Kino (zase) žije! Pandemické filmové online projekce se od října vrátí
Kino (zase) žije! Pandemické filmové online projekce se od října vrátí
28.09.2020 9:00:00 | České novinky

Vzhledem k neutěšené pandemické situaci, kdy se dají v následujících týdnech čekat další a další omezení pohybu a shlukování ve veřejných prostorech, bude od října obnoven projekt Moje Kino Live, který na jaře pomáhal zajistit kinařům příjmy ze vstupenek pomocí online streamů.

Wow! Český seriál získal jako první v historii nominaci na Ceny Emmy!
Wow! Český seriál získal jako první v historii nominaci na Ceny Emmy!
27.09.2020 12:00:00 | České novinky

Ačkoli výsledky tradičních Emmy jsou už známy. Mezinárodní Ceny Emmy ještě rozdané nejsou. A my je tentokrát budeme bedlivě sledovat, neboť se do nominací vůbec poprvé dostal i český seriál!

PODCAST: S V. Markem o letní sezóně kin, Tenetu a podzimu s koronavirem
PODCAST: S V. Markem o letní sezóně kin, Tenetu a podzimu s koronavirem
20.09.2020 15:00:00 | České novinky

Jaká byla pro kinaře a distributory letní sezóna a potřebovali jsme vůbec příchod Tenetu? A co čeká kina v podzimním období, kdy se znovu rozjíždí pandemie koronaviru. O poučení z první vlny jsme se bavili s Vojtou Markem z distribuční společnosti Bioscop.

Jeden z nejlepších českých webseriálů se dočká pokračování. Uvede ho Mall.tv
Jeden z nejlepších českých webseriálů se dočká pokračování. Uvede ho Mall.tv
13.09.2020 15:00:00 | České novinky

Seriál #martyisdead, který v loňském roce uvedla internetová televize Mall.tv, se dočká pokračování. Po kyberšikaně dojde na únos za účelem tvorby nelegálních videí.