FB pixel TP pixel
Nejvtipnější fantasy roku útočí v novém traileru. Připravte se na bláznivou dračí jízdu © Paramount Pictures

Nejvtipnější fantasy roku útočí v novém traileru. Připravte se na bláznivou dračí jízdu

Studio Paramount představilo nový trailer na chystanou adaptaci Dungeons & Dragons, které stejně nikdo neřekne jinak než Dračák. A zatím se zdá, že bychom mohli dostat vtipnou fantasy podívanou, která bude mít správný poměr velkoleposti, akce i nadsázky.

23. 1. 2023 19:10 | Filmové novinky

Premiéra nové fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů je již doslova za rohem, a tak je potřeba divákům připomenout, že by 30. března měli dorazit do kina. Nový trailer přitom spoléhá na kombinaci divoké, nápadité akce a poctivé dávky humoru, který je místy až na sebeparodické úrovni. Mnohem víc než seriózní dračí fantasy nás tak čeká dobrodružná jízda, která by chtěla být zábavou pro celou rodinu. Pravdou ale je, že minimálně v traileru to funguje.

Hugh Grant totiž po Paddingtonovi a Operaci Fortune přichází s další energickou variací na ďábelského padoucha, Chris Pine je tradičně zábavný hrdinský tahoun, Michelle Rodriguez má hláškující drsňačky v malíčku a i zbytek ansámblu plní své role na jedničku. A jelikož za filmem stojí John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein, kteří mají na triku scénáře ke Spider-Manům a natočili i zábavnou Noční hru, je se zatím na co těšit. Zdá se totiž, že jim ani masivní nárůst rozpočtu nepřerostl přes hlavu a ačkoli film nemá úplně vlastní tvář, plní roli jarního rodinného questu více než obstojně.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Avatar 2 přepisuje historii! Trumfuje jedničku a z režiséra Camerona dělá unikát
Avatar 2 přepisuje historii! Trumfuje jedničku a z režiséra Camerona dělá unikát
23.01.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Sázet proti Jamesi Cameronovi se nevyplácí. Platilo to u Titanicu i prvního Avatara, a znovu to potvrzuje i Avatar: The Way of Water, který dál láme rekordy a nyní z režiséra učinil žijící legendu, která nemá sobě rovného.

Nejlepší epizoda The Last of Us se blíží. Na smršť emocí nejste připraveni
Nejlepší epizoda The Last of Us se blíží. Na smršť emocí nejste připraveni
23.01.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Již druhá epizoda The Last of Us značně pocuchala nervy těm divákům, kteří udělali tu chybu, že přimkli k jedné ze zdánlivě stěžejních postav. Nic vás ale nemůže připravit na emocionální nálož další epizody, kterou spousta kritiků označuje jako tu vůbec nejlepší. Překvapení budou i znalci předlohy.

Miláček Brendan Fraser už je zase ve formě. Comeback dekády dává naději na Mumii 4
Miláček Brendan Fraser už je zase ve formě. Comeback dekády dává naději na Mumii 4
22.01.2023 13:20:00 | Filmové novinky

Mysleli jsme si, že už se toho ani nedočkáme a přece je tu šance, aby se vrátila nejlepší franšíza našeho dospívání. Hvězda nepravděpodobného hitu o jednom tlouštíkovi totiž už zase připomíná slavného dobrodruha a nebrání se pokračování žánrové klasiky Mumie.

HBO navzdory slibům ruší další populární seriál. Netflix zařízl hned dva
HBO navzdory slibům ruší další populární seriál. Netflix zařízl hned dva
22.01.2023 12:10:00 | Filmové novinky

Nastává doba šetření a streamovací platformy nemilosrdně ruší nerentabilní projekty. Na HBO Max končí populární teenagerské drama, Netflix zase zařízl fanoušky i kritiky skvěle hodnocené komedie.