FB pixel TP pixel
Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru © Vertical

Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru

Herec Anthony Mackie patří v současnosti mezi největší hollywoodské dříče a střídá jedno natáčení za druhým. Nejvíce se mu zalíbilo ve sci-fi žánru, kde buď fackuje superpadouchy u Marvelu, anebo si dává dostaveníčka s mimozemskými stvůrami.

Filmové novinky 27. 9. 2024 17:30 | Filmové novinky

Představiteli Falcona a také nového Kapitána Americky, Anthonymu Mackie, se rozhodně nedá vyčítat herecká lenost. Akčně slušně vybavený herec létá z jednoho natáčení za druhým a aktuálně natáčí i tři filmy ročně. Jistotou pro něj sice nadále zůstává Marvel, kde se po Avengers: Endgame objevil i v seriálu Falcon a Winter Soldier a brzy se porve s Red Hulkem ve snímku Captain America: Nový svět, Mackie se ale rozhodně nebojí i dalších projektů, které sice nejsou velkým uměním, ale zaplatí hypotéku.

V loňském roce solidně bavil v apokalyptické řezničině Twisted Metal, objevil se v rodinné komedii Netflixu Máme tu ducha, natočil romantickou sci-fi If You Were the Last a mihnul se i v akční komedii Ghosted. A nyní se ukazuje v chystaném akčním sci-fi Elevation, ve kterém ho začnou lovit podivná monstra, která ovládla matičku Zemi.

Zápletka je přitom prostá. Mackie žije v bezpečné zóně daleko od monster. Jenže se musí vydat do terénu, aby získal lék pro nemocné dítě. Což znamená opustit teplo domova a prostřílet se skrze území divných kreatur, které vidí lidstvo pouze jako kořist. Asi všichni tušíme, jak to celé dopadne, první upoutávka nicméně působí jako docela zábavný mišmaš Tichého místa a seriálu The Last of Us. Film se v Americe podívá do kin již 8. listopadu, u nás ho čekáme spíše rovnou na streamingu.

Zdroj: Vertical

Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti
Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti
27.09.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Hvězda Sylvestera Stallona rozhodně nehasne. Možná už není prominentním hrdinou stříbrného plátna, na televizních obrazovkách se mu však daří fantasticky. A jeho seriálová novinka nabírá rekordní množství diváků.

Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
27.09.2024 15:59:00 | Filmové novinky

Smutná zpráva dorazila z Velké Británie. Herecká legenda nejen ve filmu, ale i v divadle, Maggie Smith, zemřela v požehnaném věku 89 let. Filmoví a televizní diváci si ji v posledních dekádách zamilovali hlavně jako herečku ze sérií Harry Potter a Panství Downton.

Nový Vetřelec už bude online. Dorazí 2 měsíce po uvedení v kinech
Nový Vetřelec už bude online. Dorazí 2 měsíce po uvedení v kinech
27.09.2024 15:45:00 | Filmové novinky

Hororová sci-fi série Vetřelec se v srpnu úspěšně vrátila do kin s povedeným pokračováním Vetřelec: Romulus. Nyní studio Disney oznámilo, kdy bude snímek Fedeho Alvareze k dispozici na digitálních platformách.

John Wick je zpátky! V prvním drsném traileru mentoruje prokletou Balerínu
John Wick je zpátky! V prvním drsném traileru mentoruje prokletou Balerínu
26.09.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Po dlouhém čekání se fanoušci série John Wick a jejího světa dočkají dalšího příspěvku. Po seriálovém Continentalu a čtvrtém filmu se samotným Wickem přichází Balerína v podání Any de Armas, která se naplno pouští do světa nájemných zabijáků. A John u toho nebude chybět.