FB pixel TP pixel
Everything Sucks! - seriálové překvapení od Netflixu © TMDB

Everything Sucks! - seriálové překvapení od Netflixu

Mrzí vás, že Netflix v českých končinách přišel o práva na Machry a šprty a nenabízí tudíž vzáplavě stylizovaných vztahovek 13 Reasons Why a Riverdale realistický seriál o dospívání? Pak je tady novinka Everything Sucks!, která se už první sezónou zaslouženě hlásí o uvolněné místo feel-good dramedie pro mladé i odrostlejší.

Tipy na film Everything Sucks! © TMDB

Everything Sucks!

Everything Sucks! | USA | 2018 | Komediální seriály | Teenageři

Jaké je to vyrůstat v devadesátkách? Škola, rodiče, úkoly - to stojí za prd. Ale když potkáte tu správnou holku, možná se to zlepší. A Luke se právě zamiloval do Kate... Hrají: Jahi Di'Allo Winston, Peyton Kennedy, Patch Darragh, Claudine Mboligikpelani Nako, Quinn Liebling, Elijah Stevenson, Rio Mangini

 74 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | od 16. 2. 2018
 35 zobrazení   24 se líbí
VÍKENDOVÉ TIPY: Komiksy, Hans Zimmer a Milada
VÍKENDOVÉ TIPY: Komiksy, Hans Zimmer a Milada
03.03.2018 | Tipy na film

V pravidelných tipech na co koukat tento víkend máme tentokrát tipy na většinou starší, ale důležité kousky. Online už najdete Ligu spravedlnosti nebo třetího Thora. Na Dafilms probíhá speciální česká akce včetně online premiér Milady a Lajky. Na Netflixu přibývaly spíše starší tituly s českými titulky. A nakonec překvapení - americký The Office na Amazonu.

10 filmů o novinářích, pokud se vám líbí Akta Pentagon
10 filmů o novinářích, pokud se vám líbí Akta Pentagon
02.03.2018 | Tipy na film

V kinech je od minulého týdne nový film Stevena Spielberga Akta Pentagon: Tajná válka, který zároveň bude tuto neděli bojovat hned o několik Oscarů. Film vypráví o statečné skupině novinářů, která se nebála zveřejnit citlivé informace o americké vládě. Tato látka je filmaři mimořádně oblíbená, proto si připomeňme desítku snímků, na které byste se měli podívat, pokud se vám Stevenova novinka líbila.

Liga spravedlnosti: Pohnutý příběh problematického filmu
Liga spravedlnosti: Pohnutý příběh problematického filmu
01.03.2018 | Tipy na film

O žádném jiném filmu se poslední měsíce nepsalo tolik jako o týmovce Liga spravedlnosti. Dlouho očekávaný zlatý hřeb DC comicsů se z plánovaného megahitu proměnil v jeden z největších propadáků posledních let. Dramatická historie jeho vzniku, natáčení i uvedení je mnohem napínavější než film sám, a proto jí podrobně rozebíráme včetně původního obsazení či vystřižených scén.

10 nejočekávanějších komiksovek od Marvelu
10 nejočekávanějších komiksovek od Marvelu
28.02.2018 | Tipy na film

Komiksárnám patří svět. Publikum je miluje, producenti do nich pumpují stamiliony dolarů a každý rok tak filmový program kyne o adaptace kreslených sešitů jako s láskou chystaná buchta od babičky. A protože s Black Pantherem naše chuť po komiksových filmech pořádně vzrostla, dali jsme dohromady deset dalších adaptací, kterých se nemůžeme v dohledné době dočkat.