FB pixel TP pixel
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Co se dá dělat, když Hollywood zavře krám? © TMDB

EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Co se dá dělat, když Hollywood zavře krám?

V poslední reportáži z letošního Comic Conu se společně s Tomášem podíváte do útrob výstaviště v San Diegu poté, co hollywoodská studia zveřejnila všechny novinky a fanouškům nezbývá nic jiného než konečně nakoupit pár suvenýrů a těšit se na další rok.

Filmové novinky

Velká oznámení v rámci Comic Conu jsou za námi a letos toho bylo opravdu hodně. Uzřeli jsme první záběry ze Zaklínače od Netflixu, představil se druhý Top Gun a viděli jsme nové scény z Terminátora, Amazon ukázal, na co se můžeme těšit v očekávané fantasy Carnival Row s Carou Delevingne a Orlando Bloomem a pozadu nezůstala ani HBO s Westworldem, His Dark Materials či novými Watchmeny. No a pak tu byla kategorie sama o sobě - nové komiksové adaptace od Marvelu a DC, na které se těšíme opravdu převelice a jejichž výčet je tradičně robustní. Byly to vyčerpávající tři dny, po kterých si fandové komiksů, filmů, seriálů a dalších geekovských zábav mohou konečně nakoupit pár suvenýrů a spokojeně čekat na další rok. A právě do zákulisí tohohle poflakování se po výstavišti vás dnes vezme Tomáš, který se tímto s Comic Conem loučí. Pokud se vám tento typ video obsahu líbí, dejte nám vědět, lajkujte, sdílejte a nezapomeňte dát odběr našemu YouTube kanálu.

 120 zobrazení   6 se líbí
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Marvel představil filmy a seriály do roku 2021!
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Marvel představil filmy a seriály do roku 2021!
21.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Třetí den Comic Conu v San Diegu přinesl zdaleka největší ohlášení. Přiřítil se totiž Marvel a oznámil celou čtvrtou fázi svého filmového vesmíru, do nějž nově spadají i seriály chystané pro stramovací službu Disney+. A doslova nás odpálil ze sedaček!

HBO vydalo nové trailery na Watchmen, His Dark Materials a Westworld
HBO vydalo nové trailery na Watchmen, His Dark Materials a Westworld
21.07.2019 | Filmové novinky

HBO si po konci Hry o trůny rozhodně nemusí zoufat kvůli nedostatku nového obsahu. Na Comic Conu nově vydala hned trojici trailerů na lákavé seriály, z nichž rovnou budou dva - Watchmen a His Dark Materials - budou žhavými novinkami. Kromě adaptací komiksů a knih se rovněž vrátí sci-fi Westworld.

EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: O Zaklínači, Carnival Row a cosplayi
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: O Zaklínači, Carnival Row a cosplayi
20.07.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Druhý den Comic Conu v americkém San Diegu se zaměřil na streamovací služby a jejich velké novinky. Dočkali jsme se tak nejen první ukázky ze Zaklínače od Netflixu, ale i nových záběrů z fantasy od Amazonu Carnival Row či novinek ze světa Živí mrtví.

První ukázka ze Zaklínače je tady! Na Netflix seriál dorazí i v češtině
První ukázka ze Zaklínače je tady! Na Netflix seriál dorazí i v češtině
20.07.2019 | Filmové novinky

Netflix konečně vypustil do světa dlouho očekávané první rozpohybované záběry ze Zaklínače a zdá se, že se rozhodně nehodlá držet zpátky. První teaser totiž doslova rve hlavy z krků a ukazuje živý svět Sapkowského knih.