FB pixel TP pixel
Lepší než Rivalové? Nový spektákl s formulemi bere dech v prvním traileru, stál 300 milionů © Apple TV+ / Warner Bros.

Lepší než Rivalové? Nový spektákl s formulemi bere dech v prvním traileru, stál 300 milionů

Jeden z nejnapjatěji očekávaných filmů příštího roku právě představil svou první úchvatnou a nabušenou upoutávku. Závodní snímek F1 s Bradem Pittem v hlavní roli láká na působivé a dechberoucí závodní scény, ze kterých se na diváka přenáší rachot motorů a vůně benzinu.

Filmové novinky

Přesně za rok vlétne do kin vysokooktanový závodní film F1, ve kterém nás zavede do kokpitu formulového monopostu Brad Pitt. Ten ve filmu hraje bývalého závodníka, který se vrací do světa Formule 1 a připojuje se k týmu APXGP, kde je jeho týmovým kolegou Damson Idris. Pitt se jako starý mazák bude snažit ukázat mladým a sebevědomým soupeřům, jak se to dělá. První upoutávka přináší vůni benzínu, spálené gumy a rachot motorů, když za doprovodu We Will Rock You od Queen sledujeme působivé a vtahující záběry závodů. Tento film se bez velkého plátna neobejde.

F1 přivedla opět dohromady režiséra Josepha Kosinskiho a producenta Jerryho Bruckheimera, kteří nám nedávno naservírovali hitový Top Gun: Maverick. Oba by určitě rádi zopakovali úspěch snímku s Tomem Cruisem, protože některé zdroje uvádí, že se rozpočet F1 vyšplhal až k astronomickým 300 milionům dolarů. Upoutávka ovšem slibuje strhující audiovizuál, navíc byl snímek natočen ve spolupráci s deseti týmy Formule 1, přičemž mnohé scény se natáčely během skutečných závodů F1. Vedle Pitta a Idrise se ve filmu představí Kerry Condon, Javier Bardem nebo Tobias Menzies. F1 bude k vidění na streamovací službě Apple TV+, ale předtím má zajištěno minimálně třicet dnů exkluzivního promítání v kinech, kde jej bude distribuovat Warner Bros. Premiéra filmu nás čeká 27. června 2025. Překoná i fantastické Rivaly? To ukáže až čas.

Zdroj: THR

Kultovní Futurama se vrací už v červenci. Trailer láme bránice, Disney chce víc dílů
Kultovní Futurama se vrací už v červenci. Trailer láme bránice, Disney chce víc dílů
08.07.2024 17:20:00 | Filmové novinky

A je to tady! Legendární animovaný seriál od tvůrce Simpsonových, Matta Groeninga, je po roce zpátky a fanoušci se mají zase na co těšit. Kromě nových epizod už navíc Disney touží po přídavku.

Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen
Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen
08.07.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Joe Otterson, showrunner chystaného seriálu Arkham Asylum ze světa Batmana, přinesl fanouškům zdrcující novinku. Veškeré práce na projektu z gothamské psychiatrické léčebny byly pozastaveny a do výroby se nedostane.

Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
08.07.2024 14:30:00 | Filmové novinky

V občanské válce dvou znepřátelených větví rodu Targaryenů došlo k prvnímu většímu střetu, v němž byla prolita krev draků i rodinných příslušníků. Následky tohoto střetu v pátém díle otřesou samotným Železným trůnem a na druhé straně přesvědčí Rhaenyru, že rukavice jsou definitivně dole a není důvod držet draky nadále na uzdě.

Fenomenální návrat Eddieho Murphyho dokonán. Policajt v Beverly Hills je globálním megahitem
Fenomenální návrat Eddieho Murphyho dokonán. Policajt v Beverly Hills je globálním megahitem
07.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Eddie Murphy uvedl na Netflixu svůj velký návrat do role Axela Foleyho a po prvních dnech od premiéry si může oddechnout. Zdá se totiž, že je film přesně takovým hitem, jaký si streamer od projektu sliboval. Úspěšný film není jen na několika málo trzích.