FB pixel TP pixel
Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu © Apple TV+

Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu

Už už to vypadalo, že Apple TV+ udělal za svým nejpopulárnějším a s přehledem nejsledovanějším seriálem definitivní tečku. Po loňské, opět úspěšné třetí řadě a zdánlivém definitivním konci se však fanoušci dočkali skvělé novinky – Ted Lasso se vrátí i po čtvrté a AFC Richmond tak zřejmě ještě neodehrál svůj poslední zápas.

Filmové novinky 26. 8. 2024 10:00 | Filmové novinky

O tom, jestli se Ted Lasso na Apple TV+ ještě někdy vrátí, případně v jaké podobě, se hojně spekulovalo už od loňského května, kdy skončila zatím poslední třetí řada. Mimo očekávání čtvrté řady panovaly třeba také názory, že k obnovení již vypršených kontraktů s ústředními herci nedojde a místo toho se dočkáme spíš nějakého spinoffu. O víkendu se však jako houby po dešti začaly množit zákulisní informace, dle kterých mají Warner Bros. enormní zájem čtvrtou řadu na televizní obrazovky dostat.

Zásadními informacemi mají být již dojednané opce, které studio podle všeho získalo na herecké trio Hannah Waddingham, Brett Goldstein a Jeremy Swift. Ti v oceňovaném komediálním seriálu ztvárňují Rebeccu, Roye a Leslieho a zprávy o tom, že je Warneři „podepsali“, doplňují informace o jejich zájmu oslovit nyní i další hvězdy seriálu a uzavřít s nimi nové smlouvy, na základě kterých by mohly začít vznikat nové díly seriálu. Představitel hlavního hrdiny Jason Sudeikis, bez nějž by to zkrátka nešlo, již navíc podle všeho pomáhá jako výkonný producent pokládat základy budoucí čtvrté řady, s jejíž produkcí se údajně počítá už pro začátek roku 2025.

Čtvrtá řada seriálu Ted Lasso tak zatím oficiálně oznámena nebyla a po závěru třetí řady všichni tak nějak logicky očekávali, že právě viděli poslední film téhle veleúspěšné „feel good“ pozitivní podívané. I sami tvůrci seriálu již dříve prohlásili, že od začátku počítali s příběhem rozděleným do tří řad. Apple TV+ však na druhou stranu třetí sérii seriálu nikdy titulem „poslední“ neoznačilo, a to z dobrého důvodu. Ted Lasso totiž ani napotřetí nezklamal a loni se stal nejsledovanějším americkým seriálem celého roku 2023, když měl nasbírat celkem 16,9 miliardy odstreamovaných minut. Sám o sobě je tak pro mnohé důvodem, proč si streamovací službu technologického giganta předplatit. A všechny nyní známé informace logicky naznačují, že bychom se čtvrtého pokračování zcela jistě dočkat měli.

Zdroj: Deadline, Nielsen

„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
25.08.2024 13:00:00 | Filmové novinky

David O. Russell patří k jedněm z nejdivnějších hollywoodských patronů. Dříve uznávaný režisér se kvůli svým nevybíravým metodám dostal téměř na černou listinu a nevybíravě se o něm vyjadřují nyní i největší herecké hvězdy.

Je Zachraňte vojína Ryana realistický film? Válečný historik vše zhodnotil, vylodění ho zaskočilo
Je Zachraňte vojína Ryana realistický film? Válečný historik vše zhodnotil, vylodění ho zaskočilo
25.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Válečný snímek Stevena Spielberga Zachraňte vojína Ryana dnes patří mezi klasiky žánru. Řadu diváků přesto zajímá, jak moc se vyobrazení některých situací ve filmu blíží realitě. Nyní se k snímku vyjádřil zkušený historik John McManus, kterého některé realistické prvky až zaskočily.

Knižní Hra o trůny se zasekla na mrtvém bodě. Martin konečně přiznal, kde je chyba
Knižní Hra o trůny se zasekla na mrtvém bodě. Martin konečně přiznal, kde je chyba
23.08.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Konec seriálu Hra o trůny je pravděpodobně jedním z nejnenáviděnějších zakončení televizní historie. Není tedy divu, že fanoušci stále čekají na dopsání posledních dvou knih jako na smilování. Autor George R. R. Martin ale odhalil, že nepůjde o nic snadného.

Downeyho návrat k Marvelu vysvětlen. Proč hraje nového arcipadoucha zrovna on?
Downeyho návrat k Marvelu vysvětlen. Proč hraje nového arcipadoucha zrovna on?
23.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Od oznámení, že se k Marvelu vrací Robert Downey Jr., fanouškům komiksových filmů vrtá hlavou, proč zrovna herec, který po Avengers: Endgame od studia odešel a zdálo se, že se již vracet nechce. Známí insideři potvrdili, že má Downeyho angažmá jasné vysvětlení. Zároveň osvětlili motivace nového arcipadoucha, který nahradí Kanga Dobyvatele.