FB pixel TP pixel
Finální trailer Stranger Things slibuje ultimátní boj o všechno © TMDB

Finální trailer Stranger Things slibuje ultimátní boj o všechno

Do premiéry třetí řady Stranger Things zbývají jen 2 týdny a Netflix konečně ukázal dějové zákruty završení (?) ságy o Eleven a příšerách z Upside Down.

Filmové novinky 21. 6. 2019 9:05 | Filmové novinky

Ačkoli si Eleven a její přátelé mysleli, že zavření portálu definitivně zajistilo městečku Hawkins a celému světu bezpečí, nový trailer ukazuje, že zlo opravdu nikdy nespí. Jak sliboval závěr druhé řady, hrdinové se musí popasovat s definitivním protivníkem, jenž už si nechce jen hrát, tentokrát mu jde o zničení všeho, když si našel nového hostitele a chystá mstu za předchozí dvě porážky. Eleven se ale vzdát nehodlá, a tak do traileru prosakuje i vlastně docela příjemná dávka patosu, u níž si člověk naplno uvědomí, že si s postavami něco odžil a i v dost možná závěrečném konfliktu jim prostě bude držet palce.

 145 zobrazení   7 se líbí
VIDEO: Rekapitulace první řady zamotané pecky Dark
VIDEO: Rekapitulace první řady zamotané pecky Dark
21.06.2019 | Filmové novinky

Dnes má na Netflixu premiéru druhá řada mysteriózního seriálu Dark. Protože od premiéry té první uplynula už pěkně dlouhá doba a seriál je opravdu zamotaný, připravili jsme pro vás stručnou rekapitulaci předchozího děje. Doporučujeme jen těm, kdo opravdu už seriál viděli, budeme prozrazovat všechny zásadní zvraty.

Nudí vás marvelovky? Komiksárna The Boys láká v traileru na brutální jatka
Nudí vás marvelovky? Komiksárna The Boys láká v traileru na brutální jatka
20.06.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Na frajerské, žánr ohýbající a drsné komiksové adaptace rozhodně nemá patent jen Netflix. Se svým kouskem do mlýnku na maso přichází i Amazon, jenž na své službě Prime uvede již za měsíc vizuálně a stylově natřískanou flákotu The Boys v hlavní roli s Karlem Urbanem alias Soudcem Dreddem!

The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí
The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí
20.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Nečekaný loňský komiksový hit The Umbrella Academy, který Netflixu pomohl zažehnat obavy z ukončení spolupráce s Marvelem, má dokončený scénář a přípravné fáze k druhé sérii. Nic tak nebránilo svolat štáb a v těchto dnech konečně rozjet natáčení.

TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
18.06.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Frančíza Rychle a zběsile míří do televize, ale ne stylem, který by fanoušci tuningu, benzínu a spálených gum zřejmě očekávali. První teaser totiž ukazuje, že místo hraného seriálu nás čeká animovaná série. Dobrou zprávou je, že se ke značce vrací Vin Diesel.