FB pixel TP pixel
Netflix odhaluje největší hity budoucnosti. Chystá sci-fi, fantasy, horory i thrillery © Netflix

Netflix odhaluje největší hity budoucnosti. Chystá sci-fi, fantasy, horory i thrillery

Netflix přichází již se čtvrtým ročníkem oblíbené přehlídky Geeked Week, kde fanouškům představí ty nejzajímavější novinky ze svých připravovaných filmů, seriálů a her. Trailer na blížící se akci láká na řadu očekávaných projektů včetně One Piece, Wednesday či Stranger Things.

Filmové novinky 4. 9. 2024 18:00 | Filmové novinky

V roce 2021 streamovací gigant Netflix poprvé uspořádal takzvaný Geeked Week, což je několikadenní virtuální přehlídka projektů, které streamer hodlá v nejbližších týdnech a měsících vypustit na své platformě. Po třech úspěšných ročnících proběhne letos již čtvrtá přehlídka, která odstartuje 16. září. Každý den programu bude nabitý novými trailery z filmových, seriálových a herních novinek, tajnými ukázkami, překvapivými oznámeními a mnoha dalšími informacemi. Geeked Week 2024 opět slibuje pestrý program, který by měl potěšit většinu fanoušků. Hlavní událostí letošního ročníku pak bude živý event Geeked Week Live v Atlantě, který se uskuteční 19. září.

Fanoušci tak získají šanci setkat se s tvůrci a herci svých oblíbených seriálů jako je Hra na oliheň, Wednesday nebo One Piece. Účastníci budou mít navíc příležitost vyzkoušet si nejnovější hry od Netflixu a navštívit nejrůznější interaktivní akce a aktivity. Ti, kteří se do Atlanty nedostanou, budou moci samozřejmě celou přehlídku sledovat online na YouTube, Twitchi nebo X. Jak trailer vydaný k letošnímu ročníku napovídá, v dalších dnech se program zaměří především na očekávané novinky, jakými jsou například nové řady seriálů jako Stranger Things, Arcane: League of Legends, Černé zrcadlo, Avatar: Legenda o Aangovi, Sandman nebo Cobra Kai.

Zdroj: Netflix

Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu
Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu
04.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Filmová adaptace legendární kostičkové hry Minecraft slibuje dobrodružnou podívanou pro celou rodinu a nyní má svou první ukázku. V té nabízí celou ústřední čtveřici, kterou čeká vskutku výpravná pouť napříč světem, v němž musíte především umět „craftovat“ a utíkat před creepery.

Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
03.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Série Vetřelec je po úspěchu nového filmu s podtitulem Romulus znovu naživu. Už brzy se navíc fanoušci televizních seriálů dočkají dlouhoběžícího projektu, který nás zavede na Zemi a očividně v něm nebudou chybět ani dokonalé organismy s vystřelující čelistí. Stanice Hulu nyní oficiálně představila první krátkou upoutávku.

Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
03.09.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Prsteny moci jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů na Amazon Prime Videu. Přesto však schytávají, především od věrných čtenářů Tolkiena, velké množství kritiky. Showrunneři seriálu ale odhalili, že se možná i milovaný mistr mohl mýlit.

Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let
Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let
03.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Legenda akčního filmu Sylvester Stallone potvrdil návrat ke své nejslavnější roli a odhalil nové podrobnosti o seriálu, který fanouškům přiblíží život Rockyho předtím, než se stal boxerskou legendou.