FB pixel TP pixel
Netflix chystá největší událost roku. Trailer láká na Stranger Things, Wednesday a další hity © Netflix

Netflix chystá největší událost roku. Trailer láká na Stranger Things, Wednesday a další hity

Léto a začátek podzimu bývají pravidelně obdobím, kdy nás (nejen) streamovací služby zahrnují ukázkami toho, na co se můžeme příští rok těšit. V tomhle ohledu se prozatím Netflix držel poměrně zkrátka a moc novinek nepředstavil, což by se ale příští měsíc mohlo výrazně změnit.

Filmové novinky 4. 8. 2024 11:00 | Filmové novinky

Jarní či letní event s názvem Tudum, odehrávající se v Brazílii, a internetový Con probíhající pod názvem Geeked Week jsou tradičně dvě největší události, kde Netflix představuje fanouškům své novinky. Zatímco letos se obrovský festival v Sao Paulu nekonal a ani není jeho konání ohlášeno na nadcházející měsíce, Geeked Week začal nabírat reálnější obrysy. V nejnovějším klipu nám streamovací gigant ukázal kdy a na co bychom se mohli během jednoho nabitého týdne těšit.

V týdnu od 16. září bychom se měli pravidelně dočkávat představovaček těch nejžhavějších novinek a vzhledem k absenci již výše zmíněného Tudum eventu se zdá, že letošní program bude ještě nabitější než v minulosti. Teaser odhaluje, že bychom se mohli dočkat informací ohledně největších netflixovských hitů jako je druhá řada Burtonovy Wednesday nebo Gaimanovy epické fantasy Sandman. Dále bychom se měli dočkat obsahu vztahujícího se k druhé, a jak bylo nově oznámeno předposlední, řadě Hry na oliheň, druhým sériím fantasy Avatar: Legenda o Aangovi Arcane: League of Legends a hraného anime hitu One Piece. Pravděpodobným vyvrcholením by snad měly být ukázky z finální série Stranger Things.

Netflix toho má hodně v rukávu a fanoušci se mají v září opravdu na co těšit.

Zdroj: Netflix

Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní
Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní
04.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Nejnovější díl ságy Vetřelec je doslova za rohem a nová mezinárodní upoutávka se rozhodně nedrží zpět. Nové záběry naplno odhalují ikonické monstrum a dojde i na brilantní sekvence se stavem beztíže a smrtící kyselinou. Zdá se, že novinka bude mít brutálních nápadů na rozdávání.

Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
01.08.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Rod draka patří k nejsledovanějším seriálům na službě Max a s tím se bohužel pojí i jiné nemilé prvenství. Epická fantasy ze Západozemí čelí jednomu z největších úniků poslední doby.

Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň
Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň
01.08.2024 14:50:00 | Filmové novinky

Konečně. Nejúspěšnější seriál Netflixu Hra na Oliheň má stanovené datum premiéry dlouho očekávané druhé řady. Streamovací gigant jej prozradil v krátké upoutávce lákající do světa vražedných her plných napětí a intrik.

Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
01.08.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Už na konci srpna se objeví nový Terminátor, za kterým tentokrát stojí streamovací služba Netflix. Ta zvolila pro směřování série unikátní styl a Terminátor se tak poprvé přenese do zcela odlišné vizuální podoby. Zároveň chce být věrnější původní vizi Jamese Camerona.