FB pixel TP pixel
Borci z Top Gearu ozkoušeli česká auta. V traileru je vytrestá děravá okreska © Amazon Studios

Borci z Top Gearu ozkoušeli česká auta. V traileru je vytrestá děravá okreska

Strůjci původního Top Gearu, pánové Clarkson, May a Hammond, ukázali po dlouhém čekání trailer na jejich Eurocrash. Průjezd východem Evropy, během něhož poznali nejen sovětskou odpověď na Formuli 1, ale i místní okresky. Jak asi tušíte, zábava to byla očividně ohromná.

8. 6. 2023 16:00 | Filmové novinky

Milovníci historických i nejnovějších vozů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se už 16. června vrátí na obrazovky Amazonu, aby nás uchvátili svým novým speciálem populární motoristické show The Grand Tour. Ta tentokrát nese podtitul Eurocrash, přičemž strůjci legendárního Top Gearu tentokrát nezamířili nikam jinam než do středu a východu Evropy.

Během 14 dní projeli trasu od polského Gdaňsku přes Česko, Slovensko a Maďarsko až po Slovinsko. Jak je jasně patrné z nové upoutávky, diváci se mohou těšit na tradiční nálož humorných situací, ale také spoustu krásných a vzácných aut, mezi která patří například i velmi cenná Škoda 1100 OHC. Většina záběrů přitom pochází právě z Polska, kde - jak vidno - borci zamířili i do místního muzea, v němž našli skutečně famózní figurínu jistého nacistického vůdce. Nejvtipnější je ale stejně zážitek z východoevropských okresek, jejichž technický stav je pro britské rodáky tou pravou zkouškou odvahy. Něco nám říká, že tohle bude zase velká jízda nejen pro milovníky motorového oleje.

Zdroj: Motor1

Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
První recenze Flashe: Keatonův Batman si film ukradl pro sebe
První recenze Flashe: Keatonův Batman si film ukradl pro sebe
08.06.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Očekávaný blockbuster Flash dosud provázely nadšené ohlasy od celebrit i běžných diváků, kteří měli možnost film s předstihem vidět na zkušebních projekcích. První reakce kritiků ovšem jednohlasně nadšené nejsou.

Expendables 4 v prvním explozivním traileru. Stallone zastavuje třetí světovou válku
Expendables 4 v prvním explozivním traileru. Stallone zastavuje třetí světovou válku
08.06.2023 11:15:00 | Filmové novinky

9 let od třetího dílu se Postradatelní pod vedením Sylvestera Stallona vrací, aby zastavili dosud největší hrozbu. Pokud totiž jejich mise selže, hrozí nikoli menší konflikt, ale rovnou třetí světová válka. Nebyla by to ale banda akčních důchodců, aby se výzvě nepostavila s velkými kvéry v ruce.

Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu
Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu
07.06.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Jeremy Renner se úspěšně zotavuje ze svých zranění po srážce se sněžným pluhem a naznačuje, že Avenger Hawkeye ještě neřekl poslední slovo a nevystřelil svůj závěrečný šíp.

Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
07.06.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný sci-fi snímek režiséra Jamese Camerona vstoupil den před Mezinárodním dnem oceánů na streamovací službu Disney Plus. Pokud ale doufáte, že divácké čekání hollywoodské studio nějak výrazně vynahradí, jste na omylu. Film ale vypadá a zní úžasně.