FB pixel TP pixel
Sci-fi Halo uvidíme i v Česku. Služba SkyShowtime dorazí už letos © Paramount Plus

Sci-fi Halo uvidíme i v Česku. Služba SkyShowtime dorazí už letos

Velká konkurence na poli streamování donutila dvě velké společnosti spojit síly a na evropský trh uvedou platformu pojmenovanou SkyShowtime. Letos se tak český divák krom Disney+ a HBO Max dočká další velké streamovací služby.

4. 2. 2022 11:00 | Streaming novinky

Do Česka se řítí další streamovací platforma. Spuštění společné internetové televize společností Comcast a ViacomCBS, jež ponese název SkyShowtime, již prakticky nic nebrání. Tyto společnosti totiž právě získaly plné schválení regulačních orgánů. Měli bychom se tak ještě letos dočkat spuštění této služby, která kromě Česka zavítá do dalších více než dvaceti evropských zemí, například i na Slovensko, do Polska, Dánska, Finska, Chorvatska, Španělska či Švédska. Nová služba se tak dostane na trh čítající více než 90 milionů domácností. Kromě březnového spuštění HBO Max a na léto naplánovaného Disney+ přijde na místní trh další velká streamovací platforma s velmi zajímavou nabídkou.

Společnost Comcast totiž vlastní kromě streamovacího kanálu Peacock či společnosti Universal Pictures také americké televizní kanály, včetně stanic NBC, MSNBC, CNBC, USA Network, Syfy, Bravo a E! či skupinou Sky Group. Stejně tak ViacomCBS má rozsáhlé portfolio televizních kanálů, v neposlední řadě CBS, The CW, MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Showtime a streamovací kanál Paramount+. Takže potenciální nabídka je opravdu široká a je určitě na co se těšit. První proklamace tvrdí, že SkyShowtime nabídne přes 10 000 hodin obsahu včetně filmů, seriálů, dokumentů, rodinných a dětských pořadů. Předplatitelé HBO si mohli všimnout, že některé seriály jako Dexter, Californication, Ray Donovan či Ve jménu vlasti z nabídky zmizely. Práva na ně totiž nebyla prodloužena, protože všechny tyto pořady by se měly právě na SkyShowtime přesunout. Dočkat bychom se tak měli i očekávaného seriálového sci-fi akčňáku Halo, který na sebe nedávno upozornil novým trailerem. Cena ani datum spuštění zatím nejsou známy.

 2 439 zobrazení   4 se líbí
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Konečně! HBO MAX se v Česku spouští 8. března. Známe i cenu
Konečně! HBO MAX se v Česku spouští 8. března. Známe i cenu
01.02.2022 9:00:00 | Streaming novinky

Bylo to napínavé skoro do poslední chvíle, ale konečně známe přesné datum. 8. března k nám oficiálně přijde HBO MAX, které nahradí současnou HBO videotéku HBO GO. Co nového přinese a proč se na ni těšit?

Další úspěch Marvelu: Nový drsný hrdina trhá rekordy ještě před premiérou
Další úspěch Marvelu: Nový drsný hrdina trhá rekordy ještě před premiérou
01.02.2022 7:00:00 | Streaming novinky

Marvel v posledních letech vládne kinům a v loňském roce se prostřednictvím streamovací služby Disney+ rozhodl ovládnout i seriálový svět. Zatím se mu to daří, neboť zájem o nové seriály je enormní. Zvláště pak o novinku Moon Knight.

Hit Netflixu s DiCapriem přepsal tabulky sledovanosti. Vrchol ale nedobyl
Hit Netflixu s DiCapriem přepsal tabulky sledovanosti. Vrchol ale nedobyl
31.01.2022 14:00:00 | Streaming novinky

Satirické drama K zemi hleď s Leonardem DiCapriem si o Vánocích na Netflixu odbylo premiéru a ihned útočilo na pozici nejsledovanějšího snímku, které dosud opanovala akční komedie Red Notice. Jak souboj nakonec dopadl?

Voyo v Česku dohání Netflix. Aktuálně má přes 350 000 předplatitelů a chce víc
Voyo v Česku dohání Netflix. Aktuálně má přes 350 000 předplatitelů a chce víc
30.01.2022 12:50:00 | Streaming novinky

Česká videopůjčovna Voyo patřící pod televizi Nova, hlásí nově už více než 350 tisíc předplatitelů za český a slovenský trh. Pokračuje tak ve svém rychlém růstu, který za poslední rok nabral obrovskou rychlost.