FB pixel TP pixel
HBO Max tlačí na kinohity a ukazuje záběry z Godzilly a Mortal Kombatu © TMDB

HBO Max tlačí na kinohity a ukazuje záběry z Godzilly a Mortal Kombatu

Ačkoli se řada filmařů, kinařů a vlastně i diváků ošívala, když studio Warner Bros. oznámilo strategii nasazovat své kinohity roku 2021 do kin i na službu HBO Max, vypadá to, že plány stále platí a nic je nezastaví. Warneři dokonce ukazují první záběry z očekávaného Mortal Kombatu či Godzilly.

Filmové novinky

Když před pár týdny studio Warner Bros. oznámilo, že všechny své očekávané hity roku 2021 pošle ve stejný den do polozavřených kin i na svou streamovací služby HBO Max, filmovým světem to pořádně otřáslo. Filmaři v čele s Christopherem Nolanem se bouřili, kinaři hlasitě nadávali nad marasmem způsobeným pandemií a útokům museli Warneři čelit i ze stáje svých partnerů, jako produkční společnosti Legendary. Ta spolu s Warner Bros. natočila očekávanou monstr-rubačku Godzilla vs. Kong a jejím zástupcům se vůbec nelíbilo, že by trikový velkofilm měl po řadě odkladů zamířit přímo na streaming. Dokonce po Warnerech žádali finanční kompenzaci, která zřejmě měla co dočinění s tím, že Warneři pro změnu zablokovali komunikaci Legendary například s Netflixem, který měl o střet mocných kaiju zájem v hodnotě 200 milionů dolarů.

Zdá se však, že nakonec mezi Legendary a Warnery došlo k uzavření smíru, protože nejenže Godzilla s Kongem skutečně zamíří na HBO Max, ale dokonce i o dva měsíce dříve, než se očekávalo. Oba giganti se servou již 26. března, což nepochybně zamrzí nejednoho tuzemského fanouška. Ten totiž bude muset pravděpodobně čekat až na kinopremiéru, jež je pro Českou republiku plánovaná až na polovinu května, kdy už by kina měla být otevřená, neboť dle našich informací distributoři doufají, že duben je měsícem, kdy se život filmových svatostánků mohl znovu probouzet. Dost možná prvním velkým filmem v kinech roku 2021 tak bude warnerovský restart Mortal Kombatu, který v nové krátké upoutávce HBO Max představil první záběry na mrazivého Sub-Zera, stejně jako na fackovanou Godzilly a Konga z trháku Adama Wingaarda, nový Space Jam či další pokračování série V zajetí démonů. Tak věřme, že na ně brzy zamíříme do kin, protože pakliže bude pandemie pokračovat, na HBO Max uvidíme nejdříve kinohity druhé poloviny roku.

 1 252 zobrazení   21 se líbí
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam!
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam!
15.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Záplava seriálů hrnoucí se na nás ze všemožných streamovacích služeb je prakticky nekonečná a neorientuje se v ní lehce. Proto jsme vydali aktualizovaný seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.

Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
14.01.2021 | Filmové novinky

Netflix každým týdnem na své diváky neustále chrlí nové filmy, dokumenty či seriály. V záplavě jeho nabídky tak můžou zapadnout informace o tom, jestli se oblíbená show dočká další řady nebo ji Netflix z nejrůznějších důvodů ukončí. V tomto článku nabízíme právě aktualizovaný seznam těchto pořadů.

Konečně víme, o čem bude seriálový Pán prstenů! Dva díly jsou natočené
Konečně víme, o čem bude seriálový Pán prstenů! Dva díly jsou natočené
14.01.2021 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video, která chystá seriálového Pána prstenů, konečně odtajnila oficiální synopsi hojně očekávaného projektu, kvůli kterému fandové Jednoho prstenu nemohou už měsíce dospat.

Netflix představil 27 očekávaných filmů pro rok 2021. Láká první ukázkou
Netflix představil 27 očekávaných filmů pro rok 2021. Láká první ukázkou
13.01.2021 | Filmové novinky

Stejně jako v loňském roce, i letos Netflix odhalil své chystané největší hity pro budoucí rok. Na rozdíl od loňska si však připravil i vypečený trailer, který u řady snímků nabízí zcela první záběry. Mimo jiné i ze zombie řezničiny Zacka Snydera či nového filmu Leonarda DiCapria.