FB pixel TP pixel
Nejzvrácenější horor roku bude pouze online. Trailer vypadá skvostně © Hulu

Nejzvrácenější horor roku bude pouze online. Trailer vypadá skvostně

Disney není jen Disney Plus, ale také Hulu. A právě skrze tuhle streamovací službu filmový gigant přináší řadu temných a drsných žánrovek. Po vydařeném Predátorovi nás nyní čeká návrat další klasiky.

21. 9. 2022 14:30 | Filmové novinky

Disneyho streamovací služba Hulu rozjíždí velký návrat filmových klasik. Letos se jí podařil husarský kousek s novým Predátorem, který kvalitami velmi dobře navázal na legendární jedničku s Arnoldem Schwarzeneggerem, a zdá se, že v říjnu by kvalitní filmové návraty mohly pokračovat. Již na 7. října se totiž chystá návrat slavného Hellraisera. První film z roku 1987 je dodnes zaslouženým kultem a v nové verzi se bude pomocí pekelného hlavolamu opět podléhat démonickému Pinheadovi. Legendárního padoucha se špendlíky ve tváři nově ztvární trans herečka Jamie Clayton, což již v traileru funguje skvěle. Pinhead je totiž již v knižní předloze androgynní bytost, takže se nyní dostáváme blíže původní vizi.

Za produkcí opět stojí tvůrce originálu Clive Barker, snímek ale režíroval David Bruckner, který natočil povedené atmosférické horory Temný dům nebo The Ritual a který patří mezi novou generaci hororových tvůrců s unikátním fillmařským hlasem. Typický je pro něj sklon k metaforám, psychedelii a pomalejšímu tempu, což pro Pinheada, který své oběti nekonečně trýzní, dokonale sedí. Zatím není potvrzené, že si snímek v regionech, kde není Hulu dostupná, převezme globální služba Disney Plus. Vzhledem k úspěchu zmíněného Predátora a umístění jiných hitů Hulu i na rodinnou Disneyho službu se to ovšem očekává.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Roky čekání končí! Jeden z nejlepších seriálů všech dob je konečně online
Roky čekání končí! Jeden z nejlepších seriálů všech dob je konečně online
20.09.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouhé roky vyčkávání se fanouškům seriálových klasik konečně vyplácí. Nejen služba Disney Plus totiž konečně přivádí nejlepší zástupce různých žánrů do online světa streamingu.

Trailer 6. dílu Rodu draka přináší velké změny, odhalení a ohnivé dračí hody
Trailer 6. dílu Rodu draka přináší velké změny, odhalení a ohnivé dračí hody
19.09.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Seriálová událost podzimu Rod draka se konečně překlápí do své druhé poloviny a diváky čekají zásadní změny. Mění se totiž herecké obsazení a otěže přebírá mladší generace postav.

Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy
Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy
19.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky nervydrásajících příběhů, určitě vás potěší trojice projektů, které Netflix brzy vypustí do svého katalogu a na které právě láká v nových ukázkách. Těšit se můžete na adaptaci povídky Stephena Kinga, portrét sériového vraha a napínavý psychologický krimi thriller.

Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
16.09.2022 18:10:00 | Filmové novinky

Milovníci reality shows by měli zbystřit, Voyo totiž chystá návrat jednoho ze svých největších vztahových hitů. Ano, opět se vydáme na Kanárské ostrovy, kde se bude hledat láska, ale také taktizovat. Voyo slibuje značně vylepšenou podívanou.