FB pixel TP pixel
Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii © TMDB

Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii

Vypadá to, že prázdniny rozjede Netflix ve velkém stylu. Právě totiž představil trailer k připravované adaptaci filmové hororové trilogie Ulice strachu od klasika žánru R. L. Stinea. A na rozdíl od tradičního uvedení najednou bude tento projekt dávkovat v průběhu tří týdnů.

Filmové novinky

Fanoušci hororů se mají na co těšit. Netflix pro ně totiž na prázdniny přichystal velkou krvavou událost. Během tří červencových pátků budeme moct sledovat trilogii s názvem Ulice strachu (Fear Street) na motivy slavné série mistra hororu Roberta Lawrence Stinea. První část s podtitulem 1994 se v knihovně streamera objeví 2. července, druhá část pojmenovaná 1978 se dostaví o týden později 9. července a se stejnou týdenní periodicitou, tedy 16. července, přibude i závěrečná třetí část nesoucí v podtitulu rok 1666. Netflix akci promuje výstižným sloganem „Tři filmy. Tři týdny. Jeden vražedný příběh.“ Filmy začínají rokem 1994, ve kterém skupina teenagerů odhalí, že všechny děsivé události, které pronásledují jejich město už po generace, spolu možná souvisejí – a že právě oni mohou být dalším cílem.

Trilogie je natočena podle nejprodávanější hororové série R. L. Stinea a sleduje zlověstné události napříč historií města Shadyside. I když jsou knižní příběhy mířeny především na teenagery, filmové zpracování, které si vzal na starost režisér Leigh Janiak, se krve a explicitního násilí nebojí a ponese si eRkové hodnocení. V redakci jsme dokonce měli možnost kousek trilogie zhlédnout a můžeme potvrdit, že s brutalitou se rozhodně nešetřilo a slabší povahy by se triu snímků měly vyhnout. Z hereckého obsazení zmiňme například Gillian Jacobs (Zpátky do školy) nebo Sadie Sink, známou především jako Max ze Stranger Things.

 1 315 zobrazení  
Nářez! První scéna a nový trailer na Lokiho lákají na humor i akci
Nářez! První scéna a nový trailer na Lokiho lákají na humor i akci
20.05.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry seriálové sólovky o antihrdinovi Lokim zbývá necelý měsíc a Marvel logicky utahuje šroubku a odhaluje čím dál víc nových záběrů. A ruku na srdce, tohle vypadá jako veliká zábava!

Nebrečím, vy brečíte. První skutečné záběry ze speciálu Přátel jsou tady!
Nebrečím, vy brečíte. První skutečné záběry ze speciálu Přátel jsou tady!
19.05.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Připravte si kapesníky, protože první pořádná ukázka ze srazu Přátel je naprosto fenomenální a nabízí pořádnou porci vtipů a emocí.

Toxické vztahy a násilí táhnou: Erotický hit 365 dní dostane další díly
Toxické vztahy a násilí táhnou: Erotický hit 365 dní dostane další díly
18.05.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Erotický thriller 365 dní patřil loni nejen k nejsledovanějším pořadům na Netflixu, ale dokázal vzbudit vášně i mimo audiovizuální sféru, když dal svým námětem vzniknout několika peticím proti jeho vysílání. Netflix nyní zareagoval objednáním dalších dílů.

Nová postapokalyptická pohádka Netflixu má plnohodnotnou ukázku
Nová postapokalyptická pohádka Netflixu má plnohodnotnou ukázku
17.05.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších seriálů začátku června se konečně ukazuje v plnohodnotné ukázce, která prostě umí chytit za srdíčko. Chlapec s parožím dorazí již 4. června.