FB pixel TP pixel
Her o trůny bude hromada. HBO rozjíždí přípravu dalšího seriálu © TMDB

Her o trůny bude hromada. HBO rozjíždí přípravu dalšího seriálu

Hry o trůny není nikdy dost, řeklo si vedení HBO, a tak nás brzy čeká řada nových příběhů ze Západozemí. Rod draka se nyní natáčí, přípravy na dalších seriál jsou ale v plném proudu.

Filmové novinky

Jak jsme v nedávném článku informovali, v HBO se rozhodli vytěžit svou nejpopulárnější franšízu Hra o trůny opravdu vydatně a vedlejší projekty, spadající do tohoto robustního univerza vytvořeného Georgem R. R. Martinem, rostou jako houby po dešti. Do natáčecí fáze se před nedávnem dostal seriál Rod draka, což je projekt který je časově zasazen 300 let před známými seriálovými událostmi a zkoumá historii rodu Targaryenů. Nyní server Deadline informoval, že se rozbíhá i další z plánovaných trůních seriálů, jenž má pracovní název 10 000 Ships (10 000 lodí).

Tento projekt dostala na starost scenáristka Amanda Segel, která v minulosti pracovala na seriálovém akčním dramatu Odstřelovač, mysteriózní Mlze a především na krimi Lovci zločinců. Příběh 10 000 lodí by měl být časově umístěn asi 1000 let před Hrou o trůny a bude sledovat cestu, kterou podnikla královna válečníků princezna Nymerie a přeživší členové národa Rhoynarů, kteří podnikli plavbu z Essosu do Dorne po porážce od Valyrianů během druhé války o koření. Tam se nakonec provdala za lorda Morse Martella. Úspěch prvního spin-offu Rod draka (House of the Dragon), který by měl na HBO dorazit v příštím roce, nicméně prozradí, jak velký je mezi diváky o tyto dějové levobočky zájem.

 968 zobrazení  
Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku
Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku
25.05.2021 18:50:00 | Filmové novinky

Režisér geniálních komedií a akční šlupky Baby Driver přichází s retro hororem, ve kterém hlavní roli ztvárnila hvězda Dámského gambitu Anya Taylor-Joy. A soudě dle traileru nás čeká pořádně stylová a drásavá podívaná.

Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
25.05.2021 12:45:00 | Filmové novinky

Při sledování akčního zombie nářezu Armáda mrtvých od Zacka Snydera zakusilo mnoho diváků nepříjemnou zkušenost. Pozornost jim při koukání odváděly mrtvé pixely na obrazovce.

První trailer poslední řady Papírového domu ohlašuje datum premiéry!
První trailer poslední řady Papírového domu ohlašuje datum premiéry!
24.05.2021 16:30:00 | Filmové novinky

Tohle už není jenom bitva. Tohle je rovnou válka! Přesně takhle láká Netflix na velkolepé finále jednoho ze svých největších seriálových megahitů, který dorazí na podzim.

Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals
Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals
24.05.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu se konečně dočkali. Nejenže se do kin konečně blíží odkládaná Black Widow. Nyní se v první ukázce předvádí nový superhrdinský tým Eternals, který má být největší vesmírnou ságou v rámci světa Avengers!