FB pixel TP pixel
Náhrada za Poldu je tady. Matáska střídá mladší neřízená střela © FTV Prima

Náhrada za Poldu je tady. Matáska střídá mladší neřízená střela

Televize Prima začíná tahat z rukávu velké novinky podzimu. Tou možná nejzajímavější je nová kriminálka, která má ambice nahradit milovaného Poldu s Davidem Matáskem. Ten byl stálicí televizních obrazovek několik let a sledovanost měl skvělou i v letních reprízách.

České novinky 3. 10. 2024 16:45 | České novinky

Televize již 23. října představí jednu ze svých velkých podzimních novinek, která má jasný úkol. Stát se středečním hitem, který plnohodnotně nahradí oblíbený seriál Polda s Davidem Matáskem, který v letošním roce uvedl své poslední epizody. V kriminální novince s razantním názvem Hrdina se představí Jan Nedbal jako policejní neřízená střela, se kterou to není vůbec jednoduché. To naplno poznají nejen diváci, ale také Kristýna Boková jako státní zástupkyně Bartošová a také Ondřej Malý v roli majora Říhy.

Lidská střela

Nedbal ztvární titulní postavu Adama Hrdinu sice jako trochu ustřeleného vyšetřovatele, který svým nadřízeným umí lézt na nervy, podle všeho má mít ale i dost lidskosti na to, aby si ho diváci oblíbili. Samotný herec slibuje mladého detektiva belmondovského stylu, který se rozhodně nebojí sarkasmu tváří v tvář zločinu. Prima tak opět nevsadí na vyloženě temnou kriminální sérii. Seriál je naopak popisován jako krimi protchaná humorem a nadsázkou. I proto seriál nahradí kromě Poldy také aktuálně běžící seriál Dvojka na zabití, jemuž však mezi první a aktuální druhou řadou zmizela přibližně třetina diváků. I proto není osud dalších epizod zcela jasný.

Hrdina by měl, co se sledovanosti týče, naplnit opravdu velká očekávání Primy. Polda byl jedním z divácky nejpopulárnějších seriálů na televizních obrazovkách obecně. Poslední z jeho šesti řad se těšila sledovanosti kolem 1,1 milionu diváků. Přes léto televize oblíbený seriál reprízovala a stále se těšil, i na jinak slabší prázdninovou sledovanost, pěkným číslům. Na Hrdinu jsou tedy dozajista kladeny velké nároky a snad se mu je i podaří naplnit.

Zdroj: FTV Prima / Mediář / Mediaguru

 2 se líbí
Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu
Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu
01.10.2024 17:00:00 | České novinky

Televize Nova a její streamovací platforma Voyo již tento pátek uvedou seriálovou novinku Taneční. Příběh tanečního mistra a jeho ženy nabídne komedii s nádechem romantiky a stojí za ním tvůrce filmových hitů Jiří Vejdělek.

Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
01.10.2024 16:00:00 | České novinky

Televize Prima konečně v pondělí večer změní programový obsah, když již za pár dní dojede do konce seriál Malý pitaval z velkého města. Ten nahradí seriál z produkce samotné Primy s Markem Lamborou.

Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu
Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu
26.09.2024 19:00:00 | České novinky

S koncem léta a startem podzimu se na streamovací službě Voyo objevily hned dva nové zábavné formáty. Pavel Zedníček nově uvádí pořad Možné je všechno a Na lovu přichází s hvězdným speciálem. Jako obvykle mají předplatitelé výhodu dřívější dostupnosti.

Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
23.09.2024 19:30:00 | České novinky

Televize Prima sice divákům v neděli večer servíruje velkou novinku, zdá se však, že divákům je to víceméně jedno a raději vsadí na dva roky starou oblíbenou kriminálku. Ta se však nových epizod nedočká navzdory své popularitě. Přesto Prima částečně uspěla.