FB pixel TP pixel
Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle © TMDB

Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle

Hra o trůny na svém oficiálním YouTube kanále zveřejnila další „balík“ více než 10 videí, tentokrát krátkometrážních filmečků pod názvem „The Cast Remembers“. Obsahují rozhovory s jednotlivými představiteli přeživších hlavních postav i záběry z natáčení prvních 7 řad.

Filmové novinky

Byť mají jednotlivá videa v průměru okolo 5 minut, zabere vám zhlédnutí všech 13 více než hodinu. Každý představitel jednoho z hlavních hrdinů ve svém medailonku vzpomíná na úplně první natáčecí den i své nejoblíbenější okamžiky a scény z natáčení.

V lehce hořkosladkých rozhovorech se dozvídáme, jak Emilia Clarke (Daenerys) během prvního dne natáčení spadla z koně, jak Kit Harington (Jon) zbožňoval natáčení se svou budoucí ženou Rose Leslie, kterou díky seriálu potkal, nebo jak se Rory McCann (Ohař) rozbrečel jako malé dítě, když poprvé viděl Rudou svatbu. Iain Glen (Jorah) vzpomíná, jak moc zbožňoval svou žlutou tuniku, Isaac Hempstead-Wright (Bran) hovoří o strašných pocitech, které si odnášel z prvního dne natáčení a Maisie Williams (Arya) a Sophie Turner (Sansa) vzpomínají na scénu jejich shledání v 7. řadě. Pro fanoušky, kteří mají k těmto postavám jakýkoliv emoční vztah, jde o skvělý způsob, jak si zkrátit čekání na 14. dubna.

 268 zobrazení   53 se líbí
Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
08.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Dnešní pohled na kalendář je více než vzrušující. Po více než roce a půl svítí na konci týdne datum 14. dubna 2019, tedy den premiéry finální řady seriálu Hra o trůny. A byť bylo to čekání po novinkami napakovaném finále 7. řady dlouhé a bolestivé, je nyní, kdy je premiéra vzdálená pouhé dny, a nikoliv týdny či měsíce, načase přestat zveřejňovat další záběry 8. řady. Proč? Tady je pár důvodů.

Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
05.04.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vypustil první náhled pod pokličku svého nového seriálu The Society, který se bude odehrávat v chaotickém světě, kde si teenageři mohou dělat, co se jim zlíbí, protože jejich rodiče záhadně zmizeli.

Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
04.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Na konci října vstoupí do kin šestý Terminátor a konečně jsme se dočkali nových fotografií. Uvidíme na nich nejen Lindu Hamilton (Sarah Connor), ale poprvé také terminátora v podání Arnolda Schwarzeneggera. Doufáme, že se brzy také objeví první trailer.

Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
04.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO rozjíždí na YouTube poněkud netradiční marketing. Pokud odebíráte oficiální kanál GameofThrones a máte aktivní zvoneček, zřejmě vás překvapilo, že se na něm v posledních 3 dnech objevily hned 3 nové teasery. Co v nich uvidíte?