FB pixel TP pixel
Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy © 20th Century Fox

Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy

Deadpool 3 se chystá do kin sice až v roce 2024, Hugh Jackman ale nic neponechává náhodě a svůj střet s užvaněným žoldákem bere neuvěřitelně poctivě. Nyní ukázal, jak skvěle je na ultimátní souboj komiksových hrdinů připraven.

12. 2. 2023 13:30 | Filmové novinky

Wolverine a Deadpool se sice oficiálně porvou v kinech až 8. listopadu 2024, Hugh Jackman a Ryan Reynolds se ale snaží jeden druhého přečůrat i během příprav na samotné natáčení. Minulý týden jsme se dočkali prvního pohledu na Reynoldsovu makačku v posilovně a odpověď na sebe samozřejmě nenechala dlouho čekat. Jackman, který se vrátil do tréninku již před několika týdny, zveřejnil fotografii, ve které Reynoldse v bicepsové pumpě alespoň v rámci fotek překonává. Má totiž opravdu mohutnou pazouru, která podtrhuje efektivitu jeho tréninku. Jackmanova výkonnost je o to úchvatnější, když si uvědomíme, že je australskému herci již 54 let. Je tedy o 8 let starší než jeho herecký kolega.

Deadpool 3 bude pro Jackmana znamenat návrat do role Wolverina po dlouhých 7 letech od snímku Logan: Wolverine, v němž ikonický X-Men zakončil svou pouť Hollywoodem v dojemném westernovém stylu. Herec již dříve vysvětlil, že nový film nebude s Loganem nijak kolidovat a rozhodně se nebude snažit dosavadní události z filmů převracet. Wolverine zkrátka bude nově součástí obřího vesmíru MCU a mělo by se opět pracovat s multivesmíry, respektive s jednou z variant Wolverina, které v rámci komiksového světa existují. Jackman nicméně slibuje, že jeho Wolverine bude pořádně nabručený drsňák, který dá Deadpoolovi pořádně po tlamě. Tak nějak ale tušíme, že ve finále půjde spíše o hrdinský team-up, než řežbu dvou klaďasů.

Snímek režíruje Shawn Levy, který s Reynoldsem i Jackmanem v minulosti úspěšně pracoval. Zatímco s Jackmanem natočil boxerské sci-fi s roboty Ocelová pěst, s Reynoldsem natočil úspěšnou akční komedii Free Guy i velehit Netflixu Projekt Adam. Deadpool 3 tak bude do jisté míry reunionem všech zmíněných, který bude navíc opepřen nekompromisním ratingem R, který má přinést usekané končetiny a hektolitry krve. Sám režisér totiž přislíbil, že už ve své kariéře nehodlá dělat kompromisy a chce fanouškům nabídnout Deadpoola a Wolverina v ultimátní podobě.

Zdroj: Men's Health

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
12.02.2023 12:50:00 | Filmové novinky

Po strašlivém boji o přežití v Kansasu se ústřední dvojice Joel a Ellie vydává na západ do hornatého Wyomingu. Zde na ni čeká mrazivé počasí, zcela nové prostředí i shledání, na které fandové už dlouho čekají. Dozvíme se rovněž další střípek z temné minulosti mrzutého ochránce Ellie.

Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
10.02.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Vybrat správné herce do hlavních rolí Titanicu rozhodně nebylo nic jednoduchého. O roli Rose se totiž strhla pořádná mela a James Cameron musel vybírat z řady hereček, které mají dnes povětšinou úspěšné kariéry. Kate Winslet ale v testovacích záběrech zazářila způsobem, který stále bere dech.

Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule
Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule
10.02.2023 18:20:00 | Filmové novinky

Teď už lze bez nadsázky říct, že série Rychle a zběsile nepostrádá koule. Nebo alespoň jednu kouli, která ničí vozový park ve velkém. Vin Diesel se totálně utrhl ze řetězu a v předposledním dílu rychlé ságy hrne na diváky jednoho padoucha za druhým i tunu akčních atrakcí.

Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci
Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci
10.02.2023 17:25:00 | Filmové novinky

Pokud jste si oblíbili postavu Spider-Mana Noira z brilantního animovaného filmu Spider-Man: Paralelní světy, určitě oceníte, že se Amazon chystá o této postavě natočit hraný seriál.