FB pixel TP pixel
Indiana Jones 5 mění název! Nová ukázka odhaluje akci i nového padoucha © Lucasfilm

Indiana Jones 5 mění název! Nová ukázka odhaluje akci i nového padoucha

Pátý díl Indiana Jonese dorazí do kin již letos v červnu a studio Disney v rámci Super Bowlu předvedlo řadu nových záběrů, které se primárně soustředí na akci. Také ale pořádně ukazují nového nacistického padoucha a velký únik z hořícího letadla.

13. 2. 2023 7:50 | Filmové novinky

Indiana Jones 5 zamíří do českých kin již 29. června a studio Disney se rozhodlo tento fakt pořádně připomenout i během letošního Super Bowlu. Jones tak dostal novou 40vteřinovou upoutávku, v níž mlátí nacistu v podání Madse Mikkelsena a také uniká z hořícího letadla. A ačkoli omlazený Harrison Ford nevypadá vůbec špatně, triky obecně zatím nevypadají příliš k světu a působí zkrátka poněkud mimo. Zajímavostí rovněž je, že distribuční společnost Falcon opět mění český název filmu. Od původního Dial of Destiny jsme se přes Volání osudu dostali až k Nástroji osudu. Tak snad se nakonec nedočkáme i toho Ciferníku osudu.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne
Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne
13.02.2023 7:30:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. se letos po sedmnácti letech vrátilo na Super Bowl, a to hlavně kvůli představení oficiálního resetu DC vesmíru. První trailer na několikrát odložený projekt The Flash je pak splněným snem pro fanoušky Batmana Michaela Keatona, nabízí také pohled na derniéru Batflecka.

Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
12.02.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Deadpool 3 se chystá do kin sice až v roce 2024, Hugh Jackman ale nic neponechává náhodě a svůj střet s užvaněným žoldákem bere neuvěřitelně poctivě. Nyní ukázal, jak skvěle je na ultimátní souboj komiksových hrdinů připraven.

Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
12.02.2023 12:50:00 | Filmové novinky

Po strašlivém boji o přežití v Kansasu se ústřední dvojice Joel a Ellie vydává na západ do hornatého Wyomingu. Zde na ni čeká mrazivé počasí, zcela nové prostředí i shledání, na které fandové už dlouho čekají. Dozvíme se rovněž další střípek z temné minulosti mrzutého ochránce Ellie.

Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
Takhle se zrodila Rose z Titanicu. Podívejte se na fantastický herecký test Kate Winslet
10.02.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Vybrat správné herce do hlavních rolí Titanicu rozhodně nebylo nic jednoduchého. O roli Rose se totiž strhla pořádná mela a James Cameron musel vybírat z řady hereček, které mají dnes povětšinou úspěšné kariéry. Kate Winslet ale v testovacích záběrech zazářila způsobem, který stále bere dech.