FB pixel TP pixel
Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta © Voyo / TV Nova

Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta

Voyo už na květen chystá očekávaný návrat seriálového hitu Iveta. Tentokrát se přesuneme do období největší slávy Ivety Bartošové, když s ní prožijeme divoká devadesátá léta a její klopotný vztah s Ladislavem Štaidlem.

17. 4. 2023 17:20 | Filmové novinky

Seriál Iveta vstoupil na streamovací službu Voyo 6. května roku 2022 a přesně po roce, respektive v pátek 5. května, se dočkáme pokračování. Tentokrát nás hlavní tvůrce Michal Samir vezme do divokých devadesátých let, kdy Bartošová zažívala svou největší slávu a sklízela jeden úspěch za druhým. Alespoň tedy profesně. Její soukromí totiž stále zůstávalo turbulentní a výrazně se nezměnilo ani se vztahem s Ladislavem Štaidlem.

Ve druhé řadě znovu uvidíme v hlavní roli Annu Fialovou. Ve vedlejších rolí se vrátí Eliška Křenková, Alena Mihulová a Miroslav Hanuš, s nimiž se diváci setkali už v první řadě. Většího prostoru se pak dočká Ondřej G. Brzobohatý v roli Ladislava Štaidla. Dalšího z výrazných mužů v Ivetině okolí, slavného skladatele Karla Svobodu, si zahrál Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovou Karolína Vágnerová, Rudolfa Hrušínského nejmladšího pak Oskar Hes. A jak ukazuje i závěr traileru, Ondřej Ruml ztvární Karla Gotta.

Zdroj: Voyo

Daniela Pelikánová
Miluje sci-fi, fantasy, akci, ale dokáže se přepnout i na něžnější žánry či multioscarové drama. Odrostla na akčních nářezech 80. let, dokáže ale ocenit i klasický a nový Hollywood. Jen s těmi českými filmy to má trochu na štíru, takže se v nich raději moc nevrtá a užívá si, co ji baví.
Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
17.04.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér Robert Rodriguez si po akčním sci-fi Alita: Bojový anděl nejprve odskočil na Netflix s dětskou jízdou Můžeme být hrdinové a nyní nabídne konečně zase něco pro dospělé publikum. Jeho zdánlivě nenápadné sci-fi o moci hypnózy je podle prvních recenzí solidní akční podívanou.

Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
17.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Magazín Deadline přinesl informaci, že se začíná pracovat na nové verzi legendárního seriálu Pobřežní hlídka. Globální megahit s Davidem Hasselhoffem dostal v roce 2017 filmový remake, ten se však mezi diváky neuchytil.

Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
17.04.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Umělá inteligence je jedním z nejžhavějších témat současnosti, do kterého přikládá žhavé polínko i nový hororový hit M3gan. Ten sice nesrší krvavostí, rozhodně ale patří mezi nejzábavnější a nejlépe hodnocené horory posledních měsíců. A nyní si film můžete užít i doma.

Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
16.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Clint Eastwood by se na natáčení filmů mohl sice už dávno vykašlat, on ale i ve svých 92 letech hodlá ještě naposledy usednout za kameru a dopřát nám jeden velký filmový zážitek. Fanoušci westernů ale mají tentokrát smůlu.