FB pixel TP pixel
Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem © NBC

Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem

Magazín Deadline přinesl informaci, že se začíná pracovat na nové verzi legendárního seriálu Pobřežní hlídka. Globální megahit s Davidem Hasselhoffem dostal v roce 2017 filmový remake, ten se však mezi diváky neuchytil.

17. 4. 2023 16:00 | Filmové novinky

Seriál Pobřežní hlídka, který udělal hvězdy z Davida Hasselhoffa či Pamely Anderson, patřil mezi největší hity 90. let a celkem se dočkal 11 řad. Skončit přitom měl už po té první, kdy byl zrušen na NBC. Producenti ale tehdy práva odkoupili a dokázali s pomocí dalších partnerů hodit seriálu záchranný plovák a dát mu umělé dýchání. Zbytek je samozřejmě historie, která nám dala spoustu plavání v rudých plavkách a ikonické skákání šipek do hrnoucích se vln. V roce 2017 se pak seriál dočkal filmové verze s Dwaynem Johnsonem a Zacem Efronem, která však nedokázala hlavně v USA přilákat dostatek diváků do kin a s rozpočtem 70 milionů dolarů utržila globálně jen 177 milionů dolarů. Pokračování tak šlo k ledu.

Nyní se s novou verzi Pobřežní hlídky snaží přijít společnost Freemantle, která stojí například za reality show American Idol nebo remakem Pobřeží moskytů na Apple TV+. Bližší detaily nejsou známé a potenciální seriál zatím nemá ani kreativce, kteří ho vytvoří. Podle magazínu Deadline ale probíhají jednání mezi majiteli práv, televizními stanicemi a samozřejmě i streamovacími službami. Plány na další vytěžení známé značky nepřichází po krátkém uvažování. K seriálové verzi měla původně vést již zmíněná filmová verze z roku 2017, v roce 2018 pak byl původní seriál zremasterován a znovu nabídnut na mezinárodním trhu, což mělo rozhodnout o tom, zda jsou hezcí lidé pobíhajících po plážích stále něčím, po čem publikum touží. Můžeme jen odhadovat, že zájem byl stále velký. Proč jinak by se nyní Fremantle do dalšího remaku tlačil. Obstojí ale Pobřežní hlídka, pokud v ní nebude stará dobrá chlupatá hruď Mitche Buchannona?

Zdroj: Deadline

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
17.04.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Umělá inteligence je jedním z nejžhavějších témat současnosti, do kterého přikládá žhavé polínko i nový hororový hit M3gan. Ten sice nesrší krvavostí, rozhodně ale patří mezi nejzábavnější a nejlépe hodnocené horory posledních měsíců. A nyní si film můžete užít i doma.

Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
16.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Clint Eastwood by se na natáčení filmů mohl sice už dávno vykašlat, on ale i ve svých 92 letech hodlá ještě naposledy usednout za kameru a dopřát nám jeden velký filmový zážitek. Fanoušci westernů ale mají tentokrát smůlu.

Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno
Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno
16.04.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Česká verze legendární reality-show Survivor se překlápí do své finální fáze a začíná jít do tuhého. Po sloučení táborů Hrdinů a Rebelů už totiž všichni bojují jen za sebe. To ale neznamená, že se neutváří rozličná spojenectví a někdo nedostane kudlu do zad.

Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
16.04.2023 13:55:00 | Filmové novinky

Štěpán Kozub patří mezi nejpopulárnější herce současnosti a očividně ani nemusí hrát pouze komediální role, aby zaujal velké množství diváků. Důkazem je jeho novinka Spolu, ve které si střihl roli autistického muže.