FB pixel TP pixel
Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno © Voyo / TV Nova

Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno

Česká verze legendární reality-show Survivor se překlápí do své finální fáze a začíná jít do tuhého. Po sloučení táborů Hrdinů a Rebelů už totiž všichni bojují jen za sebe. To ale neznamená, že se neutváří rozličná spojenectví a někdo nedostane kudlu do zad.

16. 4. 2023 14:20 | Filmové novinky

Doposud jsme v nové řadě Survivor Česko & Slovensko měli možnost vidět proti sobě soutěžit dva týmy (kmeny), Rebely a Hrdiny. První jmenovaný se skládal z „obyčejných smrtelníků“, jejichž životním mottem jsou výzvy, překážky a jít proti proudu. Druhý kmen se pak skládal z populárních postav českého showbyznysu - modelek, účastníků jiných reality shows či herců a hereček. Po téměř dvou měsících na opuštěném ostrově v Dominikánské republice a deseti vypadnuvších soutěžících se kmeny sloučily do jednoho. Zbývající čtrnáctka hráčů si, jak už to tak bývá zvykem, dala nový název a odteď je můžeme na televizních obrazovkách vídat pod jménem Rivalové. Jde tedy konečně do tuhého.

Nově se totiž již nebojuje o týmovou imunitu, ale imunitu individuální a kmenová rada je tak povinná pro všechny soutěžící. Ti, kteří nově vypadnou, se ale již nemohou těšit na návrat domů, ale v tropickém ráji Karibiku si ještě chvíli pobudou. Stávají se totiž nově členy poroty, která rozhodne o závěrečném vítězi. S individuální imunitou se tak výrazně mění taktika hry. Svézt se s těmi nejsilnějšími a pomalu pokračovat v jejich stínu již přestává být funkčním modelem. Nastupuje doba intrik, sevřenějších aliancí a twistů ještě překvapivějších než kdy dříve. Ostatně vyřazování nyní už není o bodání kudly do zad, která se vám nikdy nevrátí. Každá podtržená židle, každá zrada se vám může ve finále krutě vrátit jako bumerang. A historie Survivora ukazuje, že žádná strategie není úplně správná. Uvidíme, zda vyhraje ten nejsilnější, nejmazanější či nejvypočítavější a komu se nakonec taktika v boji o 2,5 milionu korun nejvíce vyplatí.

Zdroj: TV Nova

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
16.04.2023 13:55:00 | Filmové novinky

Štěpán Kozub patří mezi nejpopulárnější herce současnosti a očividně ani nemusí hrát pouze komediální role, aby zaujal velké množství diváků. Důkazem je jeho novinka Spolu, ve které si střihl roli autistického muže.

Nová Hvězdná brána se blíží! Dojít má na film i seriál, ožije i RoboCop, Rocky a další
Nová Hvězdná brána se blíží! Dojít má na film i seriál, ožije i RoboCop, Rocky a další
16.04.2023 13:20:00 | Filmové novinky

Společnost Amazon se podle nových informací deníku Deadline konečně prohrabala zásobami studia MGM a rozhodla o tom, které filmové a seriálové hity dostanou novou šanci na život. Slavit mohou fanoušci Hvězdné brány, RoboCopa, ale i dalších populárních značek.

Avatar 2 a Ant-Man 3 na Disney Plus jen tak nebudou. Na předplatitele se kašle
Avatar 2 a Ant-Man 3 na Disney Plus jen tak nebudou. Na předplatitele se kašle
14.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

S nástupem staronového šéfa Boba Igera do vedení studia Disney se očividně výrazně mění strategie uvádění velkých filmových hitů na službě Disney Plus. Iger už dříve naznačil, že exkluzivní uvádění na Disney Plus není zrovna rentabilní. Nová oznámení o uvedení filmových hitů online jasně prokazují velké distribuční změny.

HBO Max v Česku zanikne až příští rok. První potvrzená cena nové služby potěší
HBO Max v Česku zanikne až příští rok. První potvrzená cena nové služby potěší
14.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

S oznámením transformace streamovací služby HBO Max na kratší Max přišlo i odhalení nové chystané cenové politiky, která bude zahrnovat dlouho slibované zakomponování reklam. Na Česko však zatím tyto plány nedopadnou. Jak to tedy bude s cenami předplatného?