FB pixel TP pixel
Druhá řada seriálu Iveta je konečně online. Už se chystá tragický závěr © Voyo / TV Nova

Druhá řada seriálu Iveta je konečně online. Už se chystá tragický závěr

Po úspěchu první řady, která sledovala zrod a první nesmělé krůčky Ivety Bartošové, bylo jasné, že nemůžeme populární zpěvačku opustit teprve na začátku její kariéry. Nyní na Voyo konečně startuje druhá řada, která děj zavádí do divokých devadesátých let.

5. 5. 2023 15:50 | Filmové novinky

Trojice hodinových dílů s podtitulem Láska má je zákon (odkazujícím ke zpěvaččině baladě z roku 1999) sleduje Bartošovou v největším rozpuku, kdy několikanásobná držitelka Zlatého slavíka sbírala jedno ocenění za druhým a vyprodávala koncertní haly. Jedno jí však chybělo, opravdová láska. A právě na zpěvaččino soukromí by se měla druhá série zaměřit. Uvidíme tak toxický vztah s producentem Ladislavem Štaidlem i početí vymodleného potomka, a opět se můžeme těšit i na vymazlenou audiovizuální stránku.

Bartošová na vrcholu

Ivetu Bartošovou na vrcholu své kariéry ztvárnila Anna Fialová, Petra Sepéšiho po jejím boku vystřídal Ladislav Štaidl v podání Ondřeje Brzobohatého, který má na svědomí i hudební stránku celé série. Na obrazovce se ale objeví i řada dalších populárních devadesátkových osobností. Rudolfa Hrušínského nejmladšího si zahrál Oskar Hes, Saša Rašilov ztvárnil Karla Svobodu a Karlu Gottovi propůjčil tvář Ondřej Ruml.

Momentálně se připravuje třetí a závěrečná řada, která bude mapovat pád a poslední léta popové ikony. Dočkat bychom se jí měli pravděpodobně opět příští rok na jaře, přičemž jednoho z kontroverzních partnerů Bartošové Josefa Rychtáře má podle spekulací ztvárnit David Prachař. Seriál doposud sklízí spokojené reakce a je kromě promyšlené vizuální stránky chválen mimo jiné za nebulvární zpracování bulvárem jinak zneužívaného lidského příběhu a kvalitní rešerši zpěvaččiny kariéry. První díl je na Voyo dostupný již nyní, další budou přibývat s týdenním rozestupem.

Zdroj: MediaGuru

 46 zobrazení  
Daniela Pelikánová
Miluje sci-fi, fantasy, akci, ale dokáže se přepnout i na něžnější žánry či multioscarové drama. Odrostla na akčních nářezech 80. let, dokáže ale ocenit i klasický a nový Hollywood. Jen s těmi českými filmy to má trochu na štíru, takže se v nich raději moc nevrtá a užívá si, co ji baví.
Netflix ruší oblíbenou postapokalyptickou fantasy. Poslední epizody uvede brzy
Netflix ruší oblíbenou postapokalyptickou fantasy. Poslední epizody uvede brzy
05.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix před týdnem vydal na své platformě druhou řadu seriálového hitu Sweet Tooth: Chlapec s parožím. Populární dystopický seriál se podle posledních informací nakonec dočká i třetí řady, která bude jeho poslední. Navíc dorazí mnohem dříve, než se čekalo.

Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady
Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady
04.05.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Netflix oslavuje další hit. Po velkolepém úspěchu seriálu Noční agent a rostoucích číslech sledovanosti originálního seriálu Ve při se zadařilo i politickému thrilleru Diplomatické vztahy, který ukazuje, že politika je prostě nemalá řehole.

Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
04.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Zábavných žánrovek není nikdy a zdá se, že nová akční komedie The Wrath of Becky bude jednou z vůbec nejlepších. Alespoň tak o ní mluví kritici, kteří extrémně krvavý snímek o toxickém vlastenectví viděli na festivalu SXSW.

Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
04.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Herec Sean Bean se proslavil tím, že ve filmech či seriálech pravidelně umírá a obvykle i dost bolestivou smrtí. Nyní Bean v rozhovoru zavzpomínal na svou první smrt a odhalil i tu nejoblíbenější.