FB pixel TP pixel
Jack Ryan se představuje v prvním traileru 2. řady seriálu od Amazonu © TMDB

Jack Ryan se představuje v prvním traileru 2. řady seriálu od Amazonu

Svérázný agent CIA se po roční odmlce brzy vrátí na obrazovky Amazon Prime a tentokráte se spolu s ním podíváme do různých jihoamerických republik. V prvním teaser traileru láká Ryan na další kaskadérské kousky a přestřelky.

Filmové novinky

Po několika filmových zpracováních, ve kterých si slavného agenta/analytika Jacka Ryana zahráli Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck a Chris Pine, přesídlil Ryan na televizní obrazovky a loni úspěšně debutoval na Amazon Prime. Amazon už předem počítal s úspěchem, proto už loni seriálu objednal další řadu, ke které letos přidal i řadu třetí. John Krasinski se nyní v roli oblíbeného hrdiny z pera Toma Clancyho a nejlepšího analytika CIA ukazuje v prvním teaseru k druhé řadě, ve kterém s nasazením života plní misi v Kolumbii. Kromě této nechvalně proslulé republiky bychom měli zavítat i do dalších jihoamerických států, ve kterých bude Ryan plnit důležité úkoly. Premiéra zatím nebyla stanovena, podle všeho se ale druhé řady dočkáme v průběhu následujících měsíců. Těšíte se?

Reklama  113 zobrazení   16 se líbí
První ukázky ruského seriálu Černobyl, KGB v něm jde po agentovi CIA
První ukázky ruského seriálu Černobyl, KGB v něm jde po agentovi CIA
26.07.2019 14:50:00 | Filmové novinky

Může to vypadat jako reakce na minisérii HBO, ale prý tomu tak není. Ještě letos se totiž dočkáme dalšího seriálu o Černobylu, tentokrát však z ruské produkce a se zápletkou, o které se toho v historických popisech Černobylské havárie příliš mnoho nedočtete.

Carnival Row: Steampunková detektivka s Legolasem láká na romanci a utrpení
Carnival Row: Steampunková detektivka s Legolasem láká na romanci a utrpení
26.07.2019 | Filmové novinky

Již za měsíc se na obrazovkách streamovací služby Amazon Prime objeví dlouho očekávaná seriálová novinka Carnival Row, v níž se Orlando Bloom a Cara Delevingne ocitnou v temném světě steampunkové fantasy, kde lidé mučí pohádkové bytosti.

Ztratila režisérka Andrea Arnold kontrolu nad 2. řadou Sedmilhářek?
Ztratila režisérka Andrea Arnold kontrolu nad 2. řadou Sedmilhářek?
25.07.2019 15:00:00 | Filmové novinky

V posledním týdnu se živě debatovalo o zákulisní atmosféře a postprodukčních dodělávkách druhé řady kriticky i divácky oblíbeného dramatu Sedmilhářky. Režisérka Andrea Arnold prý nakonec nemohla uplatnit svou vizi, HBO se proti nařčení ohrazuje.

Avengers: Endgame konečně překonal Avatar jako největší film všech dob
Avengers: Endgame konečně překonal Avatar jako největší film všech dob
25.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ještě před měsícem fanoušci Marvelu skládali poklonu Avataru Jamese Camerona, zatímco se smiřovali s tím, že i nadále zůstane největším filmem historie. Na letošním Comic Conu však prezident Marvel Studios Kevin Feige oznámil, že to již nadále není pravda.