FB pixel TP pixel
Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká? © TMDB

Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká?

Chvíli jsme na oficiální oznámení napjatě čekali, ale nakonec se Netflix rozhoupal a schválil natáčení třetí řady svého veleúspěšného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Co se o nadcházející řadě ví?

Filmové novinky

Tři měsíce po premiéře druhé řady jsme od Netflixu konečně dostali oficiální oznámení o chystaném natáčení třetí série. I když jej mnozí brali jako formalitu, protože komiksová adaptace Umbrella Academy o rodině Hargreevsových patří mezi nejúspěšnější seriály Netflixu, u streamovacího giganta si nikdy nemůžeme být jistí, jaký seriál se zrovna rozhodne zaříznout. S oficiálním oznámením přišla od streamera také informace, že třetí řada se bude znovu sestávat z deseti epizod o průměrné délce kolem padesáti minut. Pokud se situace ve světě opět výrazně nezmění, natáčet by se mělo začít v lednu příštího roku opět v lokacích kanadského Toronta.

Na hlavních hereckých postech se žádné velké změny neočekávají, opětovně bychom se tak měli setkat s Ellen Page (Vanya) , Tomem Hopperem (Luther), Davidem Castanedou (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robertem Sheehanem (Klaus) či Aidanem Gallagherem (Pětka). Projekt opět povede jako showrunner Steve Blackman (Fargo, Půjčovna masa, Sběratelé kostí). Připomeňme, že seriál vznikl na motivy komiksu z dílny vydavatelství Dark Horse od scénáristy Gerarda Waye a ilustrátora Gabriela Bá. Datum, kdy bychom se s hrdiny měli setkat na obrazovkách Netflixu, není známo, dříve než na začátku roku 2022 to ale asi nebude.

 387 zobrazení   18 se líbí
Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu
Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu
08.11.2020 | Filmové novinky

Ve stejný týden, kdy bylo rozhodnuto, že se natáčení druhé řady Zaklínače přesune kvůli britskému lockdownu zpět do studií, byl u členů štábu prokázán koronavirus. Natáčení se tak musí znovu odložit.

Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
06.11.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Na Halloween Netflix přichystal pro fanoušky Zaklínače malý bonus v podobě klipu, ve kterém mohou pozorní diváci najít dvě nové příšery, jež se objeví v druhé řadě. Také přibyla novinka z filmového placu.

Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
02.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Je asi na místě poděkovat všem z vás, kdo na 1. řadu Zaklínače na Netflixu poctivě koukli. Zřejmě se nám totiž společnými silami podařilo dosáhnout toho, že si produkce mohla konečně dovolit místo "šourkové zbroje" vojáky Nilfgaardu obléknout do něčeho patřičnějšího a zatraceně pohlednějšího.

Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
23.10.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Nebylo to stoprocentně jisté, ale nakonec jsme se přecejen dočkali. Ano, druhý Borat opravdu má díky Amazon Prime Video celosvětovou distribuci online, užít si ho tak můžete legálně i v Česku!