FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online! © TMDB

Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online!

Devadesátková akční komedie Pravdivé lži, jedna z nejlepších pecek svého druhu, sršící skvělou akcí, romantikou a humorem, je konečně k vidění v rámci streamingu. Snímek, jenž není běžně dostupný online, je nyní k dispozici na HBO GO.

Filmové novinky

Pravdivé lži ve filmografii jak Arnolda Schwarzeneggera, tak i Jamese Camerona na první pohled nezaujímají výsadní postavení a vedle zásadních spektáklů jako Terminátor 2: Den zúčtování, Total Recall, Predator nebo Vetřelci, Titanic či Avatar mohou snadno zapadnout. Nenechme se však mýlit, žánrově široce rozkročený snímek Pravdivé lži potkal oba zmíněné na vrcholu sil a po společném druhém a temném Terminátorovi si tak v roce 1994 „odskočili“ k hravé variaci na Jamese Bonda a vytvořili jednu z nejzábavnějších akčních romantických komedií devadesátých let. A od neděle 14. února si ji můžeme vychutnat online na HBO GO.

Tato pecka totiž není v Česku v rámci online distribuce běžně k dostání a HBO tak nabízí jednu z mála možností, jak se k filmu legálně v rámci streamingu dostat, takže tuto nabídku oblíbené internetové a kabelové televize určitě využijte. Bavit se budete královsky. Pravdivé lži se totiž točí kolem špičkového tajného agenta Harryho Taskera, plynule hovořícího několika jazyky a schopného během pár sekund zabít několik protivníků. Jeho civilní identitou je prodavač počítačů a svým okolím a rodinou zvlášť je brán za hodného, starostlivého a dobrého manžela a otce, leč poněkud nudného. Jeho žena Helen, v podání skvostné Jamie Lee Curtis, toužící po ozvláštnění svého suchopárného života, se začne scházet s tajemným mužem Simonem (Bill Paxton), který o sobě tvrdí, že je tajným agentem... A kolo divokých událostí a skvostných a bláznivých akčních scén se roztáčí.

 1 139 zobrazení   21 se líbí
Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer!
Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer!
15.02.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Již 18. března se na české HBO přiřítí fanoušky hojně očekávaná režisérská verze komiksáku Liga spravedlnosti. Režisér Zack Snyder nyní uvolnil oficiálně první trailer, který ukazuje plno nových záběrů, které nebyly vidět v původní kinoverzi filmu režírované Jossem Whedonem.

Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku
Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku
12.02.2021 | Filmové novinky

Nové ambiciózní, hvězdně obsazené sci-fi drama zasazené do alternativní historie zní přesně jako materiál pro HBO. A opravdu, už v dubnu se na této kabelové a internetové televizi dočkáme vyhlíženého projektu s názvem Viktoriánky od režiséra Josse Whedona.

Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
11.02.2021 | Filmové novinky

Velice očekávaná seriálová adaptace videoherního survival hitu The Last of Us má konečně své hlavní představitele. HBO vsadilo na pár, který se sešel už ve Hře o trůny.

Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
09.02.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Kaidžú biják Pacific Rim z roku 2013, který o pět let později dostal pokračování s podtitulem Povstání, bude nově na Netflixu v seriálové anime podobě. Kromě této ukázky se můžete podívat i na trailery k hitům Rychle a zběsile 9, Coming 2 America a The Falcon and the Winter Soldier.