FB pixel TP pixel
Zázrak, že přežil. Synovec Jeremyho Rennera ukázal záběry z přejetí pluhem © Disney Plus

Zázrak, že přežil. Synovec Jeremyho Rennera ukázal záběry z přejetí pluhem

Rekonvalescence herce Jeremyho Rennera po vážné nehodě s pluhem naštěstí postupuje dobře. Nově jsou k vidění záběry ze záchranné akce, která následovala krátce po nehodě. Renner je na nich v kaluži krve obklopen záchranáři.

24. 4. 2023 14:20 | Filmové novinky

Hollywoodský sympaťák a oblíbenec Jeremy Renner, který je znám široké veřejnosti především svou rolí Avengera Hawkeye, se po vážné nehodě s pluhem a následné rekonvalescenci triumfálně objevil na slavnostní premiéře svého nového pořadu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Připomeňme, že Renner se při nehodě, která se odehrála na počátku ledna, snažil nejprve pomoci vyprostit sněhem zavalené auto svého sedmadvacetiletého synovce Alexe Friese, byl ale nešťastnou náhodou stažen pod svůj nezabrzděný sedmitunový sněžný pluh a byl prakticky rozdrcen.

Nyní stanice ABC News odvysílala záběry záchranářů z místa činu. Na nich synovec Fries říká příchozím policistům: „Vystoupil, aby mi něco řekl, a v tu chvíli to na mě začalo najíždět plnou rychlostí. Přesně tam, kde je jeho krev, tam se to všechno stalo… Pokusil se do pluhu skočit, ale ten ho stáhl pod sebe.“ Renner utrpěl více než 30 zlomenin, měl proražené plíce a játra a prasklou lebku. Jeho rekonvalescence naštěstí probíhá poměrně dobře, když dvaapadesátiletý herec různými způsoby posiluje postižené svaly a kosti. Po incidentu Renner na sociálních sítích pravidelně informuje fanoušky o svých pokrocích.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  930 zobrazení   124 se líbí
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Obi-Wan Kenobi měl začít i skončit úplně jinak. Vader původně pobil pět Jediů najednou
Obi-Wan Kenobi měl začít i skončit úplně jinak. Vader původně pobil pět Jediů najednou
23.04.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Tvůrce prvotního scénáře k projektu Obi-Wan Kenobi prozradil, jak měla mezihra Obi-Wana a Dartha Vadera původně vyvrcholit. A jak by předešel masivní chybě v kontinuitě, kterou seriál vytvořil.

Unikátní thriller osvěží zatuchlé vody kriminálek. První diváci slibují herecký výkon roku
Unikátní thriller osvěží zatuchlé vody kriminálek. První diváci slibují herecký výkon roku
21.04.2023 10:30:00 | Filmové novinky

O tom, že žánr true-crime patří momentálně mezi nejžádanější typy obsahu, není pochyb. Stejně tak je ale faktem, že je žánr v poslední době přesycený a začíná se z něj vytrácet invence. HBO se to se svou novinkou pokusí zvrátit.

Přeobsadí Marvel nového arcipadoucha? Jeho hvězda čelí vážným obviněním
Přeobsadí Marvel nového arcipadoucha? Jeho hvězda čelí vážným obviněním
20.04.2023 10:30:00 | Filmové novinky

Měl být jednou z největších nových hvězd Hollywoodu. Teď se ale zdá, že herec Jonathan Majors skončí s největší pravděpodobností zapomenut a minimálně několik let stráví mimo velké filmové události. Za vše mohou obvinění vůči jeho osobě z napadení několika žen.

Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence
Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence
20.04.2023 8:00:00 | Filmové novinky

S ponorkou už se naháněl. Dokonce si vyzkoušel boj za špatnou stranu. Jeho parta se dokonce podívala i do vesmíru. Teď se ale Dominic Toretto vrací a slibuje začátek konce. A vy budete žasnout nad tím, co za šílenosti nový trailer Rychle a zběsile 10 ukazuje s vážnou tváří.