FB pixel TP pixel
Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada © Netflix

Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada

Arnieho jsme sice už pár let v žádném filmu neviděli, teď nám to ale vynahradí rovnou v seriálu. Ano, slavný Schwarzenegger se poprvé pustí do vícedílného dobrodružství, když pro Netflix natočil špionážní novinku, která v traileru připomíná pecky jako Terminátor a Pravdivé lži.

20. 4. 2023 7:00 | Filmové novinky

Arnolda Schwarzeneggera jsme sice v ničem neviděli od roku 2019, už brzy by nám to ale měl vynahradit na Netflixu. 25. května má totiž premiéru nový špionážní seriál FUBAR, který ze všeho nejvíc připomíná milovanou jízdu Jamese Camerona Pravdivé lži. I tentokrát jde totiž o mix akce a komedie, v níž se hraje o to, že rodina špičkového agenta netuší, že namísto nudné práce slouží vlasti a ochraňuje svět. V tomto případě ale Schwarzenegger hraje vysloužilého agenta, který má své nejlepší dny za sebou. Přesto se vydává na misi, v níž nečekaně spojí síly se svou dcerou, jež pracuje pro CIA. Rozjíždí se tak rodinná komedie plná akčních scén a Arnoldových hlášek a grimas. Fanoušky Terminátora pak jistě potěší Arnieho návrat na motorku, fanoušci Top Gun: Maverick zase mohou jásat z neskutečně sympatické Monicy Barbaro v roli Arnieho dcery. V dalších rolích se objeví i Jay Baruchel nebo Gabriel Luna, jehož nyní všichni znají jako Tommyho z The Last of Us. Seriál nabídne celkem 8 epizod.

Zdroj: Netflix

 106 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
19.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Netflix s oznámením kvartálních výsledků ukázal i první upoutávku na očekávanou minisérii Jsou světla, která nevidíme, která vychází z knihy oceněné Pulitzerovou cenou. Velkolepé drama táhnoucí se napříč několika lety vypráví o slepé dívce, prchající z Paříže, a chlapci, který se stane členem Hitlerjugend.

Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
19.04.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Čas rychle pádí a máme za sebou už první kvartál roku 2023. Spolu s tím přichází i první výsledky nových a vracejících se titulů streamovacího giganta. Jak se start roku Netflixu povedl a které jeho tituly naopak skončí hluboko v propadlišti VOD dějin?

Černá Kleopatra? Nový seriál Netflixu pobuřuje svým ohýbáním historie
Černá Kleopatra? Nový seriál Netflixu pobuřuje svým ohýbáním historie
19.04.2023 11:35:00 | Filmové novinky

Přestože chystaná dokusérie Královna Kleopatra bude na Netflixu dostupná až za několik týdnů, dokázala na sociálních sítích vzbudit kontroverzi a silnou kritiku za to, jak je navzdory historickým faktům slavná panovnice vyobrazena.

Nejlepší horor roku? Neskutečně brutální novinka má zcela nadšené recenze
Nejlepší horor roku? Neskutečně brutální novinka má zcela nadšené recenze
18.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Kultovní sága Evil Dead znovu ožívá a zdá se, že další reinvence známé značky trefila hřebíček perfektně na hlavičku. Recenze, které už se hrnou éterem, totiž mluví o naprosto krvavé hororové jízdě, jejíž zhlédnutí je pro fanoušky naprostou povinností.